Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Căile de acces în Spitalul Județean, modificate din cauza pandemiei. Nu se mai poate intra pe la Maternitate

Căile de acces în Spitalul Județean, modificate din cauza pandemiei. Nu se mai poate intra pe la Maternitate

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu informează că în actualul context epidemiologic determinat de evoluția pandemiei de Covid-19, modifică cu caracter temporar, modalitatea de acces în cadrul unității. 

Astfel, începând de azi 2 noiembrie 2021, accesul în cadrul unității se face exclusiv prin următoarele intrări: 

  • Intrarea situată pe strada Izvorului, inclusiv pentru pacienții care se adresează Laboratorului de Analize Medicale, cu acces prin curtea spitalului; (programul Laboratorului este de: Luni până vineri orele 7.30-11.00 program recoltare probe și 10.00-12.00 program eliberare rezultate);
  • poarta de intrare din strada Corneliu Coposu, situată lângă clădirea medicală;
  • intrarea din Policlinica spitalului, situată pe strada Herman Oberth – exclusiv pentru pacienții cu programare pentru consultații în Ambulatoriu. 

Accesul cetățenilor în cadrul SCJU Sibiu nu se poate face prin intrările din clădirea  Maternității, situată pe b-dul. Corneliu Coposu. 

Această măsură este implementată în vederea gestionării eficiente a fluxului de pacienți/aparținători și  pentru a limita riscurile de transmitere a Covid-19.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus