Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Focar de COVID-19 la o mănăstire din Vrancea - 14 din cele 17 măicuţe sunt infectate

Focar de COVID-19 la o mănăstire din Vrancea - 14 din cele 17 măicuţe sunt infectate

Un focar de COVID-19 a fost confirmat la Mănăstirea Dălhăuţi din comuna Cîrligele, unde 14 din cele 17 măicuţe au fost depistate pozitiv, a informat, marţi, Direcţia de Sănătate Publică Vrancea.

"Un focar de COVID-19 a fost confirmat la un aşezământ religios din judeţul Vrancea, cu 14 persoane pozitive. Persoanele respective au fost izolate şi urmează tratament de specialitate. Până în prezent, niciuna dintre persoanele infectate nu a avut nevoie de spitalizare", a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Vrancea, Silviu Stanciu, citat de Agerpres.

În prezent, în Vrancea sunt confirmate pozitiv 1.996 de persoane, iar rata de infectare cu COVID-19 în judeţ a ajuns la 5,13 cazuri la mia de locuitori, în scădere faţă de ziua precedentă. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Aci Duțu

Acum 2 ani

nu poate fi adevărat, am văzut eu cu mâna mea la tv cel puțin 2 ÎPȘi care au propăvăduit că covidu nu se există
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus