Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Juniorii Interstar U19, în play-off-ul campionatului național

Juniorii Interstar U19, în play-off-ul campionatului național

Campionatele Naționale de Juniori U19 și U17 precum și Liga Elitelor, competiție de top în fotbalul juvenil, tocmai ce și-au consumat ultima etapă din turul sezonului regulat. La finalul săptămânii trecute s-a stabilit configurația play-off-ului și play-out-ului în toate seriile acestor importante competiții rezervate fotbalului la nivel de juniori din România.

Interstar Sibiu este clubul cu cea mai veche participare în competițiile naționale la nivel de juniori republicani, iar nici în acest sezon nu a dezamăgit, reușind să obțină rezultate notabile la toate categoriile de vârstă cu care a participat în competiții.

La nivelul juniorilor U19, Interstar a reușit calificarea in play-off-ul competiției, deși lotul de jucători pe care antrenorul Liviu Petrusel a mizat în aceste meciuri este unul ce are în componență jucători mai tineri ca vârstă cu un an față de nivelul cerut. La juniori U17 parcursul echipei a fost unul bun, cu rezultate peste așteptări având în vedere că juniorii acestei grupe sunt mai mici cu un an și chiar doi decât o cere competiția. Rezultatele promit o evoluție și mai bună în sezoanele următoare, când tinerii fotbaliști vor evolua la o categorie de vârstă mult mai apropiată de a lor.

În Liga Elitelor U16, clubul sibian a avut parte de o serie grea, cu echipe foarte bune, care se bazează pe bugete mari si pe jucători aduși din toate regiunile țării. Accederea în play-off-ul Ligii Elitelor a fost ratată la golaveraj, Interstar terminând la egalitate de puncte cu FC Botoșani, însă cu un golaveraj mai slab.

Participarea în campionate a echipelor U19, U17 și U16 din cadrul clubului Interstar Sibiu este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Sportivă 2021.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus