Luni,
17.01.2022
Cer Senin
Acum
-6°C

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, împlinește 61 de ani

Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis, împlinește 61 de ani

Carmen Iohannis își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Prima Doamnă a României împlinește 61 de ani, iar sute de mesaje cu urări de la mulți ani au început să apară pe pagina sa de facebook de la primele ore ale dimineții.

Carmen Georgeta Iohannis s-a născut pe 2 noiembrie 1960 la Sibiu,  cu numele de fată Lăzurcă. Pe Klaus Iohannis l-a cunoscut la vârsta de 22 de ani, când era încă studentă, iar 7 ani mai târziu s-au căsătorit. Înainte să devină prima doamnă a României, Carmen a lucrat ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de soțul ei.

După ce Klaus Iohannis a preluat președinția României, Carmen Iohannis a decis să își păstreze jobul de profesoară de engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu, îndeplinindu-și totodată atribuțiile de prima doamnă.

Aproape 500 de mesaje, unele însoțite de fotografii, sunt postate până acum pe pagina de facebook de apropiații și prietenii acesteia.  „La mulți ani!”, „La mulți ani fericiți” sau „La mulți ani cu sănătate și bucurii” sunt doar câteva din urările primite de Carmen Iohannis pe rețeaua de socializare.

Vizualizari: 1977

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Bambolero

Acum 2 luni

La Mulți Ani, doamna profesoară!
Raspunde

Coco chanel

Acum 2 luni

La multi ani fericiti si in forma maxima ! (Sa va mai puteti arata bratele si picioarele inca vreo 10 ani) Atentie si la vestimentatie!
Raspunde

Teo

Acum 2 luni

Happy birtday!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus