Vineri,
28.01.2022
Ninsori Usoare
Acum
-2°C

Studiu arheologic pentru Cazarma 90. Parcarea se închide câteva ore

Studiu arheologic pentru Cazarma 90. Parcarea se închide câteva ore

Administrația locală anunță că în prima parte a zilei de miercuri, accesul în parcarea de pe Cazarma 90 va fi restricționat.

Studiul care se va întinde pe parcursul a aproximativ patru ore va fi efectuat prin metode non-invazive, arată reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu. ”Studiul arheologic al zonei fostei Cazarme 90 care va fi efectuat fără săpături, utilizându-se o metodă modernă - magnetometria - bazată pe observarea variațiilor de intensitate a câmpului magnetic terestru”, se arată într-un anunț al Primăriei publicat prin intermediul paginii de Facebook. Deocamdată, reprezentanții Primăriei municipiului Sibiu nu au răspuns în vederea cărui proiect va fi folosit acest studiu.

Accesul în parcare va fi restricționat miercuri, 3 noiembrie, între orele 09:00 și 13:00. ”Șoferii sunt rugați să se orienteze către parcarea Teatrului sau alte locuri de parcare din zonă”, mai arată reprezentanții Primăriei Sibiu.

Vizualizari: 1053

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus