Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Medic chirurg brașovean, prins când lua mită, după un mesaj trimis pe Facebook poliţistului Marian Godină

Medic chirurg brașovean, prins când lua mită, după un mesaj trimis pe Facebook poliţistului Marian Godină

Un medic chirurg din Braşov a fost prins în flagrant, marţi, în timp ce ar fi luat bani de la rudele unui pacient pentru a efectua o operaţie la un spital de stat, susţin surse apropiate anchetatorilor.

Conform acestora, ar fi vorba despre chirurgul cardiovascular Sorin Baloş care ar fi fost surprins de anchetatori luând 8.000 de lei de la rudele pacientului operat, după ce, anterior, ar mai fi primit 2.000 de lei.

Informaţia a fost, de altfel, mediatizată şi de poliţistul Marian Godină care, pe pagina sa de facebook a anunţat că a sfătuit o rudă a pacientului respectiv să se adreseze organelor competente.

"Am primit aseară, pe pagină, acest mesaj. Mi se întâmplă destul de rar să apuc să citesc mesajele şi să le răspund, dar ăsta mi-a sărit în ochi. I-am răspuns omului, i-am dat un număr de telefon la care să sune şi i-am zis să nu cumva să dea înapoi şi să aibă încredere. Nu a dat, iar azi (marţi-n.r.) s-a dus să dea bănuţii domnului doctor. Pe hol aşteptau câţiva 'pacienţi' care au intrat în cabinet nepoftiţi, imediat după tranzacţie. Acum, bănuiesc că cineva nu va face nani acasă în noaptea asta. V-ar mustra conştiinţa în locul meu? Pe mine nu", a postat Godină pe Facebook.

Conform mesajului trimis poliţistului de către ruda pacientului, cardiologul ar fi solicitat suma de 10.000 de lei pentru "personalul participant la operaţie".

 

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Cititor

Acum 2 ani

Ați aflat de vreun chirurg care operează fără bani ? Cred că toți iau mită. Deși salariile sunt destul de mari, caracterul a rămas destul de mic.
Raspunde

Ina

Acum 2 ani

Nu stiu acum, dar cu vreo 25 de ani in urma am fost operata la Spitalul Judetean de catre domnul doctor Aurel Coman care a refuzat orice incercare a mea de a-i da bani (asa stiam atunci ca trebuie procedat), nici macar buzunare la halat nu avea... In schimb medicul anestezist a venit "in vizita" in salon si n-a plecat pana nu si-a primit banii.
Raspunde

Nae

Acum 2 ani

Doctorii noștri nu vor scăpa niciodată de aceasta mizerie-mita. Iar studenții și rezidenții învață de la ei. Se perpetuează aceasta plagă a societății, deși domnii doctori au program de 4-5ore la stat, salarii frumoase și timp suficient pentru cabinetul privat. La serviciul de la stat se pot odihni, căci la privat trebuie să fie mai activi.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus