Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Eficienta absoluta, caracteristica centralelor termice pe gaz Ariston

Eficienta absoluta, caracteristica centralelor termice pe gaz Ariston

Fiecare alegere importanta din viata trebuie facuta in deplina cunostinta de cauza. Si putine alegeri se dovedesc mai importante decat cele menite sa aduca un climat de confort si armonie in propria locuinta, pentru multi ani de acum inainte.

Intr-adevar, apa calda si caldura sunt doua lucruri fundamentale in viata fiecaruia dintre noi, cu impact nu numai asupra starii de bine resimtite de cei dragi, cat si a cheltuielilor familiei din fiecare iarna. Iata, deci, de ce anume trebuie sa tii cont, atunci cand alegi o centrala termica!

De ce sa alegi centrale termice pe gaz?

Exista mai multe tipuri de echipamente pe care le poti alege pentru incalzirea locuintei, in functie de combustibilul utilizat. Este vorba despre centrale termice pe gaz, pe GPL, electrice, pe lemne sau pe peleti. Dintre toate aceste variante, cele pe gaz sunt preferate de majoritatea romanilor, datorita beneficiilor multiple pe care le ofera o astfel de alegere. Iata-le pe cele mai importante din acestea!

  • aceste echipamente sunt mult mai eficiente in incalzirea spatiilor mari;
  • pot fi utilizate centrale termice pe gaz pentru toate tipurile de instalatii de incalzire;
  • au un randament ridicat, care poate fi imbunatatit cu ajutorul unui sistem de automatizare;
  • pot fi reglate cu ajutorul unui termostat;
  • au dimensiuni relativ compacte, deci nu ocupa mult spatiu;
  • de asemenea, nu este nevoie de spatiu suplimentar nici pentru a depozita combustibil, asa cum se intampla in timpul centralelor pe lemne sau pe peleti;
  • este de asteptat ca, pe termen lung, preturile sa se mentina la un nivel avantajos, in ciuda situatiei actuale neclare. In sprijinul acestui argument se afla rezervele de gaze ale Romaniei, precum cele din Marea Neagra, care urmeaza sa fie exploatate.

Eficienta unor centrale termice pe gaz Ariston

Atunci cand studiezi oferta de centrale termice pe gaz, trebuie sa tii cont de mai multe elemente: suprafata locuintei, numarul de persoane din casa, temperatura la care se simte confortabil fiecare persoana din casa, gradul de izolare al locuintei, precum si suma pe care esti dispus sa o aloci cheltuielilor cu incalzirea.

Odata ce cunosti toate aceste elemente si tii cont de ele, vei reusi sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru familia ta si sa te bucuri de un confort termic ridicat chiar si in zilele geroase de iarna.

Unul dintre cele mai eficiente modele este Ariston Genus One 24 kW. Produsul beneficiaza de tehnologia de condensare noua si patentata, se amplaseaza mural, are tiraj fortat si beneficiaza de conectivitate Smart. Echipamentul are design italian si poate fi utilizat atat pentru incalzire, cat si pentru prepararea apei calde menajere in regim instant.

Este capabil sa atinga clasa energetica A, iar eficienta sezoniera este de 94%, datorita mai multor caracteristici inovatoare. De pilda, consumul este redus prin limitarea ciclurilor on – off, iar raportul de modulare 1:10 permite optimizarea functionarii in functie de spatiul care trebuie incalzit. Este inzestrat, de asemenea, cu un sistem de control al aprinderii pentru detectarea automata a gazului.

In magazinul online QuickShop.ro gasesti peste 60 de modele de centrale termice pe gaz de la firma Ariston, care se remarca printr-o eficienta deosebita. Alege cu toata increderea, deoarece fiecare dintre ele a fost creata pentru ca tu sa te simti confortabil!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus