Duminică,
27.11.2022
Partial Noros
Acum
4°C

Nu i-a plăcut arestul la domiciliu. Acum stă în arest la poliție

Nu i-a plăcut arestul la domiciliu. Acum stă în arest la poliție

Bărbatul din Coveș care a fost prins că a evadat de patru ori, după ce i s-a impus arestul la domiciliu, va sta acum în arest la poliție. 

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Agnita a dispus arestarea preventivă a bărbatului în cauză pentru 30 de zile. Vă reamintim că sibianul, în vârstă de 33 de ani, a fost reținut ieri de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Agnita, fiind cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evadare (4 acte materiale), respectiv furt calificat.

În fapt, la data de 8 octombrie, Judecătoria Agnita a dispus plasarea bărbatului sub măsura arestului la domiciliu pentru 60 de zile, acesta fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

În repetate rânduri, cu ocazia controalelor efectuate de către polițiști, s-a constatat că  bărbatul a încălcat măsura dispusă de instanță părăsind domiciliul.

Totodată, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 19/20 octombrie, ar fi sustras mai multe bunuri dintr-o locuință de pe raza localității unde domiciliază, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus