Vineri,
19.04.2024
Parțial Noros
Acum
2°C

Tânăr căutat de poliție după ce a provocat un accident și a abandonat mașina în care era un copil de 13 ani

Tânăr căutat de poliție după ce a provocat un accident și a abandonat mașina în care era un copil de 13 ani

Un tânăr de 26 de ani din Chirpăr a fost căutat de poliție după ce a provocat un accident cu mașina pe care o conducea și a fugit de la locul accidentului.

Conform autorităților, cel care a provocat accidentul nu avea permis de conducere și se afla la volanul unei mașini neînmatriculate. Totul s-a întâmplat aseară, în jurul orei 20:30, în localitatea Marpod. Tânărul conducea pe strada Romanilor când a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un cap de pod. Imediat după producerea evenimentului, șoferul a fugit, abandonând autoturismul, dar și pasagerul din dreapta, un minor în vârstă de 13 ani, localnic, care a fost rănit în urma impactului. Acesta a fost transportat la spital conștient.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Agnita l-au identificat în scurt timp pe vinovat și au deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului producerii accidentului, conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus