Sâmbătă,
20.04.2024
Ceata
Acum
2°C

Șpăgarul care a luat 1.200 de euro de la o mamă singură contestă arestul de 30 de zile

Șpăgarul care a luat 1.200 de euro de la o mamă singură contestă arestul de 30 de zile

Consilierul juridic al Urbana, reținut săptămâna trecută după ce a cerut și luat șpagă pentru a înlesni accesul la o locuință socială, a decis să conteste arestarea sa pentru o perioadă de 30 de zile.

Judecătorul de drepturi și libertăți al Tribunalului Sibiu a decis să încuviințeze cererea procurorilor sibieni în ceea ce-l privește pe Daniel Constantin Ilie, consilier juridic în cadrul Urbana și membru al Comisiei sociale din cadrul Consiliului local Sibiu. ”Dispune arestarea preventivă a inculpatului I.D.C., cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită și trafic de influență, în prezent reținut în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, pe o durată de 30 zile, începând cu data de astăzi, 05.11.2021, până la data de 04.12.2021, ora 24:00 inclusiv”, se arată în hotărârea adoptată în ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute.

Daniel Ilie a contestat arestarea sa, termenul pentru judecarea contestației fiind programat în dimineața zilei de joi la Curtea de Apel Alba Iulia.

Daniel Ilie a fost reținut și, mai apoi, arestat după ce a fost surprins în timp de primea o mită de 6.000 de lei de la o mamă singură, care aștepta de doi ani repartizarea unei locuințe sociale de către Comisia socială a Consiliului local Sibiu.

Faptele de care este acuzat Ilie au surprins o parte din membrii comisiei amintite: consilierul juridic al Urbana era cunoscut ca având o situație materială bună, fiind căsătorit cu un cadru medical.

Citește și Juristul de la Urbana a cerut șpaga de la săraci în piață. ”200 de euro pentru mine și câte 500 împart”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 2040

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus