Joi,
08.12.2022
Cer Senin
Acum
4°C

CineGold împlinește doi ani. Acces gratuit la filme, duminică

CineGold împlinește doi ani. Acces gratuit la filme, duminică

În acest weekend, CineGold împlinește doi ani. Sibienii care doresc să vadă un film o pot face gratuit, duminică, 14 noiembrie.

„Pe 14 noiembrie vă invităm la CineGold să sărbătorim împreună doi ani de activitate în Sibiu. Cu această ocazie facem cinste cu ACCES GRATUIT la două super-filme: Avatar și Casablanca”, transmit reprezentanții CineGold Sibiu.

Tot ce trebuie să faceți este să veniți la casele de marcat și să solicitați locul sau locurile pe care le doriți. Filmele rulează, duminică, la următoarele ore: Avatar – 14:30 și 20:10 și Casablanca – 12:10 și 17:50. 

„Completăm ziua noastră aniversară și cu alte surprize și premii pe care vă invităm să le descoperiți singuri – duminică, 14 noiembrie. Locurile sunt limitate, conform prevederilor legale in vigoare”, mai spun reprezentanții CineGold.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 1127

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus