Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

A început montarea bradului de Crăciun din Piața Mare

A început montarea bradului de Crăciun din Piața Mare

În această dimineață a început montarea bradului de Crăciun din Piața Mare a Sibiului. Bradul artificial de peste 11 tone și înalt de 24 de metri va fi montat în următoarele trei zile în centrul orașului.

După ce la începutul săptămânii trecute a început montarea decorațiunulor pentru  iluminatul festiv a orașului, primele componente și o parte din ornamente au fost aduse în cursul acestei  dimineți în centrul orașului. Muncitorii au montat deja baza bradului, iar în următoarele trei zile va fi ridicat și ornat.

Târgul de Crăciun de la Sibiu va începe vineri, 26 noiembrie. Accesul se va face doar pe baza certificatelor verzi, iar numărul de căsuțe va fi redus de la 120 la 80. Cu sediul în Deva, MK Illumination SRL este societatea de la care Primăria Sibiu a cumpărat, în urmă cu doi ani, bradul artificial utilizat în prezent pentru decorarea Pieței Mari a orașului în preajma Crăciunului.

Citește și „Accesul la Târgul de Crăciun se va face cu certificatul verde. Brățări pentru evitarea cozilor

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

@@@

Acum 1 an

Tango degeaba!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus