Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Controverse certificat verde. PNL vrea ca nevaccinații care se testează pe banii statului să își plătească singuri spitalizarea. Rafila: oamenii nu ar mai merge la spital

Controverse certificat verde. PNL vrea ca nevaccinații care se testează pe banii statului să își plătească singuri spitalizarea. Rafila: oamenii nu ar mai merge la spital

Comisia de Sănătate din Camera Deputaților a dezbătut marți proiectul de lege care ar condiționa accesul la job de prezentarea Certificatului Verde. Printre zecile de amendamente depuse de parlamentari se numără și unul al PNL, care vrea ca nevaccinații testați pozitiv pe banii statului să își plătească singuri spitalizarea dacă ajung în stare gravă, scrie G4Media.

Alexandru Rafila, reprezentantul PSD în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților, a anunțat că social-democrații nu sunt de acord cu propunerea PNL.

”Nu am fost de acord cu plata serviciilor medicale de către nevaccinați, ar face ca oamenii să nu mai meargă la spital. Sper că poziția noastră a fost înțeleasă de parteneri”, a declarat Alexandru Rafila, mai scrie G4Media.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Elzorab

Acum 2 ani

Nu pot sa cred ca am ajuns sa prefer Psd-ul dintre aceste 2 partide de tradatori. De usr nu mai zic nimic, dezamăgire curată.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Alesb

Acum 2 ani

Vaccinul îl primești gratis. Ca tu ești un roman neaoș, adică mai smecher și mai grozav (ca nu zic un cuvânt care începe cu "p") decât oamenii educați și normali din toată lumea asta, este absolut corect să-ți plătești spitalizarea.
Raspunde

Trebuie platit

Acum 2 ani

Exact, cum se intoarce roata! Si eu am votat cu orientare europeana mereu! Din pacate, cei pe care i-am votat au ajuns sa-mi spuna ca gandesc impotriva politicii statului! La urmatoarele alegeri am de platit pentru perioada asta, daca nu or sa ne ia si dreptul la vot!
Raspunde

Pa pnl. sa-ti fie tarana usoara

Acum 2 ani

pnl isi cauta cu insistenta sfarsitul , tragandu-si gloante in cap gratuit.
Raspunde

Mug

Acum 2 ani

Doamne ce nenorociti!!! cat va mai rabda pamantul bai tradatorilor de neam si tara?????????? Nu va e rusine Bai? Poporul v-a ales, poporul va plateste, poporul plateste contributiile la sanatate pe care le furati voi si acum veniti cu asa ceva????????????
Raspunde

Gorun

Acum 2 ani

Fiecare angajat plătește lunar din salar un procent pentru sănătate. De ce trebuie să-și plătească spitalizarea în cazul în care este internat?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus