Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Familia Klingeis, proprietarii de la Bâlea Lac, s-a fotografiat cu Willem Dafoe şi Emily Watson

Familia Klingeis, proprietarii de la Bâlea Lac, s-a fotografiat cu Willem Dafoe şi Emily Watson

Proprietarii Cabanei Bâlea Lac şi ai telecabinei din zonă, familia Klingeis, s-au fotografiat cu celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson, care filmează în aceste zile scene din producţia ''Legenda lui Ochi'', la peste 2.000 de metri altitudine în Munţii Făgăraş.

Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.

Citește și Willem Dafoe filmează la Bâlea Lac. „Ne bucură și ne onorează această șansă”

"Legenda lui Ochi" urmăreşte povestea unei tinere (Zengel) care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Filmul produs de studioul A24 va include o partitură originală a compozitorului şi fondatorului Dirty Projectors, Dave Longstreth, colaborator frecvent al studioului de animaţie şi film al Saxon Enciclopedia Pictura, potrivit paginii de Facebook Willem Dafoe's Act.

La Cabana Bâlea Lac a mai poposit în trecut şi celebrul Jean-Claude Van Damme.

(Agerpres)

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

???

Acum 2 ani

Si distantarea? Sau la Balea virusul nu poate ajunge...
Raspunde

Mircea

Acum 2 ani

Nu conteaza. Sunt poze, deci nu pot fi amendati ca nu i-a simtit prin simturi vre-un politist... :)))
Raspunde

John doe

Acum 2 ani

Familia klingeis, pe care n-o intreaba nimeni cum a ajuns sa fie proprietara peste tot ce misca in jurul avrigului si la balea...
Raspunde

Actor

Acum 2 ani

Doe, ai vrea tu poze cu Dafoe!
Raspunde

Che

Acum 2 ani

Atâta timp cât dictonul vine de la Berlin ,nimeni și nimic nu -i poate opri pe parveniții ăștia !! Scrie pe fruntea noastră “sclavi moderni “!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus