Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Willem Dafoe filmează la Bâlea Lac. „Ne bucură și ne onorează această șansă”

Willem Dafoe filmează la Bâlea Lac. „Ne bucură și ne onorează această șansă”

De două ori nominalizat la premiile Oscar, actorul Willem Dafoe se află zilele acestea în județul Sibiu, mai exact la Bâlea Lac, acolo unde filmează pentru „Legenda lui Ochi”.

Într-un peisaj mioritic, zilele acestea, pentru filmul avându-i în distribuție pe Willem Dafoe, Emily Watson și Finn Wolfhard se trag câteva cadre la Bâlea Lac. cazați la fosta cabană a lui Ceaușescu. 

„E ok că au ales și Bâlea. Au filmat în foarte multe locații în România în care filmează. Am înțeles și motivul pentru care filmează în aceste locuri din țara noastră, e motivul financiar dar, desigur, și pentru locațiile superbe. Emily Watson era îmbrăcată ieri ca o ciobăniță, într-una din filmările cu oile, sus, la Bâlea”, spune Marius Olariu, manager general al Bâlea Turism.

Primarul comunei Cârțișoara se declară onorat de alegerea făcută de creatorii filmului, spunând că este o oportunitate deosebită pentru județul nostru.

„Mă bucură și mă onorează alegerea lor. Cred că e o zonă cum în altă parte nu au găsit, o zonă mai aparte și de-asta au ales să filmeze aici. Cu siguranță acest film ne pune și mai mult în valoare județul. Ne ajută să fim mai cunoscuți în lume”, spune Vasilică Cîrțan, primarul de la Cârțișoara.

Filmările la Bâlea Lac se desfășoară până miercuri. 

sursa foto principală

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus