Luni,
17.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Peste 200 de elevi intră în on line. 11 noi cazuri de COVID au fost raportate în școli și grădinițe

Peste 200 de elevi intră în on line. 11 noi cazuri de COVID au fost raportate în școli și grădinițe

Nouă elevi și doi dascăli au fost raportați ca fiind infectați cu virusul SARS CoV-2 în ultimele 24 de ore. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Sibiu încă 202 elevi intră în sistem on line. Școlile Nicolae Iorga și Ioan Slavici se numără printre unitățile de învățământ care vor avea clase în online. 

Marți, 16 noiembrie, din cauza îmbolnăvirilor de COVID, încă 202 de preșcolari și elevi au trecut în sistem online. Astăzi au fost raportați nouă elevi și preșcolari și două cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

Repartiția celor 9 preșcolari și elevi confirmați pozitiv la virusul SARS-CoV-2, pe cicluri de învățământ:

- 2 preșcolari: Grădinița cu Program Prelungit „Pinocchio” Mediaș, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 12 Mediaș;

 - 4 elevi din ciclul primar (clasele Pregătitoare - IV): Școala Gimnazială Nr. 4 Sibiu, Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială Româno-Finlandeză Sibiu, Școala Gimnazială „Georg Daniel Teusch” Agnita;

 - 2 elevi din ciclul gimnazial (clasele V - VIII): Școala Gimnazială „Nicolae Iorga” Sibiu, Școala Gimnazială „Ioan Slavici” Sibiu; 

 - 1 elev din ciclul liceal (clasele IX - XII): Colegiul Tehnic „August treboniu Laurian” Agnita;

Cele două cadre didactice confirmate pozitiv la virusul SARS-CoV-2 sunt încadrate la: Școala Gimnazială Nr. 2 Sibiu, Școala Gimnazială Nr. 4 Sibiu. Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 16.11.2021 o puteți vizualiza pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 - 2022, un număr de 30 cadre didactice și 75 preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2. În județul Sibiu un număr de 4.732 preșcolari și elevi (7,16%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus