Luni,
30.01.2023
Innorat
Acum
-2°C

VIDEO – Atmosferă de Crăciun la Sibiu. A fost montat bradul din Piața Mare

VIDEO – Atmosferă de Crăciun la Sibiu. A fost montat bradul din Piața Mare

Bradul de Crăciun a fost montat astăzi, 16 noiembrie, în Piața Mare din Sibiu. Încă de ieri dimineață, primele componente și o parte din ornamente au fost aduse în centrul Sibiului. Astăzi, muncitorii au terminat montarea bradului de peste 11 tone și înalt de 24 de metri.

După ce ieri dimineața a început asamblarea bazei bradului, astăzi sibienii pot admira deja una dintre atracțiile principale ale târgului de Crăciun.

Târgul de Crăciun de la Sibiu va începe vineri, 26 noiembrie. Accesul se va face doar pe baza certificatelor verzi, iar numărul de căsuțe va fi redus de la 120 la 80. Cu sediul în Deva, MK Illumination SRL este societatea de la care Primăria Sibiu a cumpărat, în urmă cu doi ani, bradul artificial utilizat în prezent pentru decorarea Pieței Mari a orașului în preajma Crăciunului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Dan

Acum 1 an

vai ce dor mi-era de mocheta asta de plastic in forma conica - kitchul perfect marca fodor ! in timp ce Sibiul isi da munti intregi de brazi la fabrica austriecilor la Sebes, vedeti la Brasov cum arata un brad adevarat : https://www.stiripesurse.ro/video-bradul-de-craciun-a-ajuns-in-piata-sfatului-din-brasov_2092035.html
Raspunde

Gheorghe ion

Acum 1 an

Va dati seama cati dilii cred ca salveaza planeta, doar fiindca e instalata urâțenia asta in locul unui brad real?
Raspunde

Gheorghe ion

Acum 1 an

Daca primaria vroia sa fie eco, taia cate un brad pe an si planta 100. Astfel, in 15 ani ar fi reusit sa planteze o padure si sa aiba si de unde taia fara "damage" adus mediului. Dar nu, in era politically corectness nu se merge pe logica. Se merge pe sentiment si pe aberatii. Am salvat planeta inca un an yaaay!
Raspunde

Brazii ... la sebes sau in stupini

Acum 1 an

cata ipocrizie! Tu iti vinzi pe nimic padurile de brazi, tiruri intregi, zeci, sute, mii, zi si noapte! Dar suntem ipocriti, punem brad de plastic/metal etc noi salvam planeta! Cam de-asta s-a ajuns unde s-a ajuns!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus