Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
8°C

VIDEO PNL a aprobat rotaţia premierilor, primul să fie dat de liberali

VIDEO PNL a aprobat rotaţia premierilor, primul să fie dat de liberali

Biroul Executiv (BEx) al PNL a aprobat, marţi seara, propunerea privind rotaţia premierilor într-un viitor guvern cu PSD şi UDMR, condiţia liberalilor fiind ca primul prim-ministru să fie dat de PNL.

"S-a votat decizia de a avea un sistem alternativ de premier, cu prima propunere venită din partea PNL. Asta este decizia", a declarat preşedintele PNL, Florin Cîţu, la finalul şedinţei BEx, citat de Agerpres.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 983

Comentarii

4 comentarii

L

Acum 2 ani

Rotiva-ti la orizontala sub 2 m de pamant ....
Raspunde

2cents

Acum 2 ani

Suntem de rasul intregii lumi. Nu am vazut la nimeni o astfel de ciolaniada pana acum. Romania lucrului bine facut parca ii ziceati, nu?
Raspunde

Gigi contra

Acum 2 ani

Mai, cum se repeta istoria! Asta e un fel de rotire a cadrelor de pe vremea lui Ceausescu... Sau modul in care se dadeau prime: prin rotatie, sa ia tot angajatul...
Raspunde

???

Acum 2 ani

Unde mi-e comentariul???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus