Duminică,
16.01.2022
Cer Senin
Acum
-7°C

Ministrul Educației: Școlile din localitățile cu incidența de sub 3 la mie vor putea funcționa, fără vaccinare 60%

Ministrul Educației: Școlile din localitățile cu incidența de sub 3 la mie vor putea funcționa, fără vaccinare 60%

Ministrul educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat joi că nu mai este valabilă condiția ca 60% din personal să fie vaccinat, în cazul școlilor aflate în localități cu incidența de sub 3 la mie. 

În acest sens este în pregătire o hotărâre a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care se va modifica ordinul comun anterior al Ministerelor Educației și Sănătății.

„În localitățile în care rata de infectare este de sub 3 la mie, este permisă prezența fizică fără a mai depinde în vreun fel de rata de vaccinare a personalului din învățământ. 1.724 de localități din România au o rată de infectare de sub 3 la mie. Practic, în mai bine de jumătate din teritoriul țării. De luni, toți copiii din grădinițe și elevii din școli din aceste localități vor putea merge cu prezență fizică”, a declarat Sorin Cîmpeanu. 

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Munteanu

Acum 1 lună

Acest domn ministru ar trebui sa se numeasca Răzgândescu... de atâtea ori a revenit asupra ordinelor incât nu mai stim ce să credem! Mergeti, stimate domn, si faceti îmbunătățiri funciare că asta ați studiat, poate asta știți!
Raspunde

Mircea

Acum 1 lună

Serios? Te-ai trezit si tu? Inca odata un om fara judecata la carma Ministerului educatiei... (e- mic)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus