Miercuri,
10.08.2022
Innorat
Acum
22°C

„Tu ești Moșul” – campanie de strângere de cadouri pentru copiii nevoiași din Sibiu

„Tu ești Moșul” – campanie de strângere de cadouri pentru copiii nevoiași din Sibiu

Trei tinere din Sibiu strâng cadouri pentru micuții care trăiesc în familii cu venituri puține. Este al doilea an în care se desfășoară campania, sub denumirea „Tu ești Moșul”.

Cei care doresc să facă o faptă bună înainte de sărbători pot să pregătească daruri, până în 20 decembrie.

„În această nouă normalitate la care am fost supuși să ne adaptăm, problemele de altă natură nu pierd teren în fața pandemiei. Familiile și copiii din mediile defavorizate au nevoie în continuare de ajutorul nostru. Motivate de succesul avut anul trecut și de bucuria că am reușit să ajutăm peste 80 de copii, continuăm și anul acesta proiectul ”Tu ești Moșul”, dorindu-ne să punem o rază de lumină în sufletul copilașilor”, povestesc tinerele.

Proiectul este dedicat în totalitate strângerii de haine, jucării, alimente, bani și mai ales gadget-uri pentru cei nevoiași, care își doresc foarte mult să participe la cursurile online. Copiii au vârste cuprinse între 0 și 18 ani. 

Campania de colectare a cadourilor se desfășoară între 20 noiembrie și 20 decembrie. Oricine dorește să doneze trebuie ca alături de cadou să specifice vârsta copilului căruia îi este adresat și dacă pachetul este pentru fată sau băiat. Donațiile se pot face până cel târziu 20 decembrie, urmând ca după această dată fetele să le înmâneze personal cadourile copiilor. Pentru informații suplimentare, sunteți rugați să contactați organizatoarele :

Boboc Teodora, 0741246199

Hentea Oana, 0758500722

Țabra Alexia, 0722271171

sau să le scrieți la adresa de e-mail tuestimosul@gmail.com

De asemenea, sunt invitați să participe la acest proiect și cei care doresc să fie voluntari și să ajute la strângerea și împachetarea cadourilor, în limita numărului alocat. Cei interesați sunt rugați să trimită un e-mail la adresa tuestimosul@gmail.com , specificând numele și perioada de disponibilitate, până la data de 1 decembrie. Din motive pandemice voluntarii trebuie să fie vaccinați.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Gigi contra

Acum 8 luni

Faine fete! Dar ma gandesc c-or ajunge si ele babe...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus