Vineri,
28.01.2022
Innorat
Acum
3°C

Ce facem în weekend? Mergem la primul târg de ecoturism din județ și participăm la ateliere gastronomice

Ce facem în weekend? Mergem la primul târg de ecoturism din județ și participăm la ateliere gastronomice

În acest weekend la Sibiu avem parte de mai multe evenimente și activități recreative de care ne putem bucura. Mergem la teatru și la cinema, participăm la ateliere creative și vizităm primul târg de ecoturism din oraș.

Vineri, 19 noiembrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

Primul târg de ecoturism din Sibiu vă așteaptă vineri și sâmbătă la Pavilionul Muzeal Multicultural Astra. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Punctul final al campaniei Sibiu Orasul Bunelor Maniere este un eveniment  de gală desfăşurat în sala Thalia, în 19 noiembrie, lună în care se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Salutului. Publicul sibian se va putea bucura de o seară magică cu ajutorul muzicii clasice interpretată live de  instrumentişti ai Filarmonicii Sibiu si solistul Eduard Kunz la pian, sub bagheta dirijorului Cristian Spataru. Informații despre eveniment găsiți aici.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Regele Richard: Crescand Campioni”, „Ron o ia razna” „Familia Addams 2”, „Spirala”,  sau „A Fost Odata-n Soho” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 20 noiembrie

Asociația CreativAct organizează de la ora 10 atelierul de artă și hobby „Fă cu drag!” unde vă puteți crea propriile cadouri pentru cei dragi. Puteți picta pe pânză, sticlă, textile sau lemn. Informații suplimentare despre aceste ateliere găsiți aici.

De la ora 11 și de la ora 18, Teatrul Gong prezintă spectacolul „Sarea-n bucate”, recomandat copiilor cu vârsta de peste trei ani și cu o durată de 45 de minute.

La Muzeul Astra, sunteți așteptați la un atelier gastronomic, unde, pe lângă sarmale, puteți degusta și din preparate precum poame uscate sau zamă de bou.

Teatrul de balet Sibiu vă invită de la ora 19 la Centrul Cultural Ion Besoiu, la spectacolul „Amurg. 304 zile de lămâie”. Detalii găsiți aici.

Duminică, 21 noiembrie

Sarea-n bucate se joacă și duminică la Teatrul Gong. Detalii găsiți aici.

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus