Duminică,
23.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Directorul Bibliotecii ASTRA a fost demis de Consiliul Județean. Mai stă în funcție până în 24 noiembrie, când îi expiră preavizul

Directorul Bibliotecii ASTRA a fost demis de Consiliul Județean. Mai stă în funcție până în 24 noiembrie, când îi expiră preavizul

Silviu Borș, directorul Bibliotecii ASTRA, a fost demis de către conducerea Consiliului Județean, în urma unui raport întocmit de o comisie constituită pentru a analiza activitatea managerului.

Surse din Consiliul Județean au confirmat pentru Turnul Sfatului faptul că din 24 noiembrie raportul de muncă dintre Silviu Borș și instituția pe care a condus-o se va încheia, atunci expirând perioada de preaviz acordată de conducerea instituției.

CJ Sibiu va anunța la sfârșitul perioadei de preaviz persoana care va ocupa funcția de director interimar, până la organizarea unui nou concurs.

Silviu Borș a declarat pentru Mesagerul de Sibiu că va contesta în instanță actul Consiliului Județean și că va candida din nou pentru funcția de manager, atunci când va fi organizat un nou concurs. „Orice decizie este contestabilă. Probabil că voi ajunge și la așa ceva. În privința legalității, cadrul legislativ invocat în preambulul Dispoziției pare a da impresia de conformare. Repet, nu cunosc conținutul documentelor emise de structurile Consiliului Județean Sibiu”, a spus Silviu Borș.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Teo

Acum 2 luni

Si cine va fi noul director? Nu cuma va fi o directoare? Ar fi dezastru...
Raspunde

Ezra Pound!

Acum 2 luni

Nu-l cunosc pe director, se prea poate omul sa fi fost capabil iar demiterea sa fi fost politică dar când aniversezi un scriitor gigant, gen Dostoievski, iar tu in loc sa faci ceva acolo, o activitate, un șpriț... pui niste postere , cu niste platitudini ,gen Sibiul Capitala bla bla bla , spune ceva despre atitudinea ta fata de obiectul muncii , cultura.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus