Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Cîțu îi răspunde Ralucăi Turcan: ”E ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”

Cîțu îi răspunde Ralucăi Turcan: ”E ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”

Președintele PNL, Florin Cîțu, spune că ministrul demis al Muncii, Raluca Turcan, trebuie să-și asume dacă nu mai sunt bani de pensii și alocații.

Cîțu a făcut această afirmație după ce a răspuns unei întrebări legată de declarațiile Ralucăi Turcan.

Ea a cerut demisia președintelui PNL, Florin Cîțu, într-un mesaj pe un grup intern al conducerii PNL, obținut de G4Media. Anunță, de asemenea, că nu va vota alianța cu PSD pentru formarea unui nou guvern și îl acuză pe președintele Florin Cîțu că a luat banii de alocații și pensii pentru a da bine ”în postările de pe Facebook”.

”Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii. De mai bine de o lună mă țin de capul tău și-și spun repetat că de vineri (26 nov) nu mai sunt bani de pensii și de alocații pt că i-ai luat la rectificare doar ca să dai tu bine la cifre în postările de pe Facebook”, a transmis Turcan.

Premierul demis i-a transmis că dacă avea ceva de spus trebuia să o facă în cadrul partidului. În plus, o vede răspunzătoare pentru faptul că România nu mai are bani de pensii și alocații.

”Dacă avea ceva de spus trebuia să vină la ședința BPN, nu în presă. Vom discuta asta. E ministrul Muncii, să-și asume dacă nu mai sunt fonduri”, a spus Florin Cîțu, astăzi.

Sursa foto: Turnul Sfatului

Citește și

Raluca Turcan nu votează alianța cu PSD. Acuzații grave: ”Florin, ești dispus să joci la poker până și banii de pensii”

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Kukuruku

Acum 2 ani

ce? ba, sunteti nebuni?
Raspunde

Kokos

Acum 2 ani

pai da cacatzule , ca turcana si-a facut singura bugetul , nu l-ai facut tu!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus