Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Primul președinte USR Sibiu, în delegația AUR primită luni de președintele Iohannis

Primul președinte USR Sibiu, în delegația AUR primită luni de președintele Iohannis

Raluca Amariei, primul președinte al organizației județene a USR, a făcut parte, alături de Claudiu Târziu și George Simion, din delegația AUR care a fost la consultările de luni cu președintele Klaus Iohannis.

”I-am înmânat documentul unui consilier, pentru că pur și simplu au fost de formă consultările de la Cotroceni. Deși colegii mei Claudiu Târziu și Raluca Amariei, originară din Sibiu, și-au spus păsul, domnul Klaus Iohannis, într-o sfidare totală față de români, a fost monosilabic, ca de obicei”, a declarat George Simion în urma consultărilor.

2016 - președintă în Sibiu, 2017 - vicepreședintă la nivel național, 2018 revocată din funcții

În octombrie 2016 se forma grupul USR de la nivelul județului Sibiu, iar Raluca Amariei era aleasă președinte a filialei.  

”Construim o filială puternică a USR la Sibiu. Suntem tineri, curați și determinați să dăm Sibiului șansa de a fi cu adevărat reprezentat în Parlament. Am încredere în oamenii care formează familia USR din care facem și noi parte legal, de săptămâna trecută. Chiar dacă niciunul dintre noi nu a mai fost membru al unui partid politic, suntem specialiști în domeniul nostru de activitate: avem economiști, personal medical, juriști, profesori, ingineri, manageri. Și, ce e mai important, fiecare s-a implicat în felul său în viața comunității”, declara Raluca Amariei, președintele USR Sibiu.

În mai 2017, Raluca Amariei obținea prin vot o poziție de vicepreședinte în cadrul USR, la nivel național. Îl învingea la un vot de baraj pe Cristian Ghinea, cel care urma să devină ministru al Fondurilor Europene în Cabinetul Cîțu.

Lista de vicepreședinți ai partidului a rămas incompletă după un prim tur de scrutin, după ce Raluca Amariei și Cristian Ghinea au avut număr similar de voturi. A urmat un nou vot pentru cel de-al șaptelea vicepreședinte al partidului și a câștigat Raluca Amariei, în dauna lui Ghinea.

Câteva luni mai târziu, în februarie 2018, Raluca Amariei era revocată din funcția de președintă a organizației sibiene, de către Adunarea Generală a membrilor Filialei.

Era ales atunci președinte Adrian Echert, iar Diana Mureșan, Mircea Roman, Emil Talasman și Laurențiu Theodoru au fost aleși vicepreședinți.

Sursa foto: AUR

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 3374

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Coco chanel

Acum 2 ani

Raluca, trebuie sa mai slabesti si sa-ti gasesti un stil vestimentar adecvat cu varsta si statutul social.
Raspunde

Rodica unghii cu gel

Acum 2 ani

Adevarul e ca Sibiul a dat tarii cei mai buni, puternici si integri oameni!
Raspunde

Un sibian

Acum 2 ani

sa stim de cine sa ne ferim!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus