Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

VIDEO Mai mulți morți și răniți, după ce o mașină a intrat intenționat într-o mulțime de oameni la o paradă de Crăciun în SUA

VIDEO Mai mulți morți și răniți, după ce o mașină a intrat intenționat într-o mulțime de oameni la o paradă de Crăciun în SUA

O maşină a lovit duminică seară mulţimea adunată pentru o paradă de Crăciun în Wisconsin, Statele Unite, făcând mai mult de 20 de răniţi, a indicat poliţia locală, notează AFP, citat de Agerpers.

Incidentul, despre care autorităţile sunt în curs de a strânge informaţii, a avut loc în jurul orei 16.30 (22.30 GMT), în timp ce spectatorii adunaţi la Waukesha urmăreau tradiţionala paradă de Crăciun care se desfăşoară anual în acest oraş din statul Wisconsin (nord).

Un autovehicul de tip SUV a lovit intenţionat duminică mulţimea adunată pentru o paradă de Crăciun în oraşul american Waukesha, statul Wisconsin, făcând "mai mulţi morţi" şi peste 20 de răniţi, a anunţat poliţia, transmite AFP.

Sunt "mai mulţi morţi", a indicat şeful poliţiei, Dan Thompson, în cursul unei conferinţe de presă, fără a preciza numărul lor. Responsabili locali au indicat la rândul lor că 11 adulţi şi 12 copii au fost transportaţi la spital.

"Un SUV roşu a intrat cu viteză în parada de Crăciun pe care o organizăm în centrul oraşului", a declarat presei şeful poliţiei, Dan Thompson. "Peste 20 de persoane au fost rănite în urma acestui incident", a precizat el.

"Poliţia din Waukesha a găsit un vehicul suspect. O anchetă este în desfăşurare", a mai spus el, adăugând că autorităţile au identificat o persoană în cadrul acestei anchete.

Angelito Tenorio, candidat pentru postul de trezorier al statului şi prezent la faţa locului, a povestit pentru Milwaukee Journal Sentinel că a văzut un vehicul de tip SUV angajându-se cu viteză maximă pe artera unde avea loc parada. "Apoi, am auzit un lovitură puternică şi ţipetele asurzitoare ale persoanelor lovite de vehicul", a spus el.

Mai multe persoane au fost transportate la spital, potrivit poliţiei care nu a precizat numărul acestora.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus