Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Accident grav în Bulgaria: cel puţin 45 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc pe autostradă. Printre victime se află și copii

Accident grav în Bulgaria: cel puţin 45 de oameni au murit după ce un autocar a luat foc pe autostradă. Printre victime se află și copii

46 de oameni au murit după ce autocarul în care se aflau a luat foc pe o autostradă din vestul Bulgariei, anunță BBC, citat de digi24.ro.

Tragedia a avut loc după ora locală 02:00 (00:00 GMT), în apropiere de satul Bosnek, a anunțat Ministerul de Interne, citat de agenția de presă BTA.

Vehiculul, care era înmatriculat în Macedonia, a lovit o balustradă și a luat foc. La bord erau 53 de pasageri.

Printre victime se numără și copii, a declarat șeful departamentului de siguranță împotriva incendiilor din cadrul Ministerului de Interne, Nikolai Nikolov, pentru televiziunea privată BTV.

Victimele sunt cetățeni din Macedoniei de Nord, potrivit presei locale.

Doar șapte oameni au supraviețuit accidentului. Ei au fost duși la spital, având numeroase arsuri. Un oficial de la spitalul de urgență din Sofia a declarat că cele șapte persoane care primesc tratament au sărit din autocarul în flăcări și sunt în stare stabilă.  

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus