Marţi,
27.09.2022
Partial Noros
Acum
14°C

Puiu Fesan, înlocuit la cerere din funcția de secretar de stat. Revoluționarul sibian a invocat probleme de sănătate

Puiu Fesan, înlocuit la cerere din funcția de secretar de stat. Revoluționarul sibian a invocat probleme de sănătate

Primul ministru interimar, Florin Cîțu, l-a înlocuit din funcție pe secretarul de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, sibianul Puiu Fesan.

Decizia a apărut deja în Monitorul Oficial și, din informațiile noastre, are legătură cu unele probleme de sănătate pe care le are Fesan. De altfel, el este cel care i-a solicitat premierului înlocuirea din funcție.

Vicepreședinte al asociației Sibiu Decembrie 1989, Puiu Fesan a fost numit secretar de stat de către Guvernul Orban, în decembrie 2019.

Membru al Biroului județean al PNL în mai multe rânduri, Puiu Fesan a mai ocupat, de-a lungul timpului, și funcția de director al Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Sibiu, dar și cea de șef-birou în cadrul OCPI Hunedoara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus