Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Puiu Fesan, înlocuit la cerere din funcția de secretar de stat. Revoluționarul sibian a invocat probleme de sănătate

Puiu Fesan, înlocuit la cerere din funcția de secretar de stat. Revoluționarul sibian a invocat probleme de sănătate

Primul ministru interimar, Florin Cîțu, l-a înlocuit din funcție pe secretarul de stat la Secretariatul de stat pentru recunoaşterea meritelor luptătorilor împotriva regimului comunist instaurat în România în perioada 1945-1989, sibianul Puiu Fesan.

Decizia a apărut deja în Monitorul Oficial și, din informațiile noastre, are legătură cu unele probleme de sănătate pe care le are Fesan. De altfel, el este cel care i-a solicitat premierului înlocuirea din funcție.

Vicepreședinte al asociației Sibiu Decembrie 1989, Puiu Fesan a fost numit secretar de stat de către Guvernul Orban, în decembrie 2019.

Membru al Biroului județean al PNL în mai multe rânduri, Puiu Fesan a mai ocupat, de-a lungul timpului, și funcția de director al Oficiului Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară din Sibiu, dar și cea de șef-birou în cadrul OCPI Hunedoara.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus