Duminică,
28.11.2021
Innorat
Acum
9°C

Ceremonie restrânsă la Sibiu, de Ziua Națională. Evenimentul nu este deschis publicului

Ceremonie restrânsă la Sibiu, de Ziua Națională. Evenimentul nu este deschis publicului

Din cauza restricțiilor impuse de pandemie, ceremoniile de 1 Decembrie, Ziua Națională a României vor avea loc în format restrâns, fără accesul publicului, anunță reprezentanții Instituției Prefectului Sibiu.

O ceremonie oficială în format restrâns va fi organizată miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 10:00, la Monumentul “Ostașului din toate timpurile”, din fața Cercului Militar din municipiul Sibiu.

Premergător ceremoniei, de la ora 09:50, va fi susținut un Concert al Muzicii Militare din Garnizoana Sibiu. După intonarea Imnului național al României va fi oficiată slujba religioasă de cinstire a memoriei eroilor. Ceremonialul se va încheia cu depuneri de coroane și jerbe de flori.

"Evenimentul, care nu va fi deschis publicului, se va desfășura cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, inclusiv purtarea măștii în exterior. Participarea se va face pe bază de invitație, incluzând și detașamentul de onoare", se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu.

Asistența medicală va fi asigurată de Spitalul Militar Sibiu, în echipaj activând și un  doctor epidemiolog, adaugă sursa citată.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus