Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Percheziții la traficanți de droguri din Brașov. Drogurile veneau din Europa, pe la Sibiu

Percheziții la traficanți de droguri din Brașov. Drogurile veneau din Europa, pe la Sibiu

Polițiștii au efectuat miercuri 32 de percheziții care au vizat două grupări infracționale care ar fi desfășurat activități de comercializare a drogurilor de risc și de mare risc, acestea aprovizionându-se de la persoane din Sibiu și Turda. 30 de persoane au fost duse la audieri.

La data de 24 noiembrie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Brașov, efectuează 32 de percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.
 
În cauză s-a reținut că, în județul Brașov, ar fi acționat două grupări, care ar fi desfășurat activități de comercializare a drogurilor de risc și de mare risc, acestea aprovizionându-se de la persoane din Sibiu și Turda, se arată într-un comunicat al Poliției Române.
 
Pe lângă membrii celor două grupări, au mai fost identificate și unele persoane, care ar fi comercializat, în mod independent, droguri de risc și de mare risc.
 
În urma cercetărilor efectuate, s-a stabilit  că mai multe persoane ar fi comercializat diverse cantități de MDMA, achiziționate de pe teritoriul unor state europene, la prețuri cuprinse între 40 și 60 de lei/comprimat. 
 
O parte dintre activitățile de trafic de droguri ar fi fost desfășurate în incinta unui local din municipiul Făgăraș, în care s-ar fi organizat petreceri cu muzică lăutărească.
 
La sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, vor fi conduse, în vederea audierii, 30 de persoane.  
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Brașov (Serviciul pentru Acțiuni Speciale și Poliția municipiului Făgăraș), Sibiu, Mureș și Cluj, precum și al jandarmilor din cadrul grupărilor de jandarmi mobile din Brașov și Cluj. De asemenea, la activități au participat 2 echipaje canine de la Centrul Chinologic Sibiu.
 
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus