Duminică,
04.12.2022
Ceata
Acum
1°C

Spitalul Militar din Sibiu și-a schimbat echipa de conducere

Spitalul Militar din Sibiu și-a schimbat echipa de conducere

Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu și-a actualizat echipa de conducere. Noile numiri au avut loc în contextul trecerii în rezervă a colonelului medic Daniel Chelcea, cu data de 1 octombrie și a colonelului Marius Chelu cu data de 1 septembrie.

Astfel, au fost nominalizați prin ordine de zi, de către comandantul spitalului Col. medic șef lucrări dr. Dr. Cornel Florian Doru Moga, pentru funcția de director medical pe colonel medic dr. Adrian Ioan Popențiu (foto stânga), șef secție chirurgie generală și pentru funcția de locțiitor al comandantului pentru probleme de stat major pe locotenent colonel Mărcuș Valentin Octavian (foto dreapta).

Anunțul a fost făcut pe pagina de facebook a unității sanitare.

Vă reamintim că, în prezent, medicul Daniel Chelcea este managerul Spitalului Județean Sibiu, post obținut prin concurs. Acesta a fost principalul motiv al trecerii în rezervă al acestuia. 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus