Vineri,
03.12.2021
Partial Noros
Acum
12°C

VIDEO Ciolacu: Nu voi minți niciodată că am învins pandemia. Trebuie să dărâmăm gardurile între vaccinați și nevaccinați

VIDEO Ciolacu: Nu voi minți niciodată că am învins pandemia. Trebuie să dărâmăm gardurile între vaccinați și nevaccinați

Azi, România e într-un punct critic, au fost 2 ani pierduți, a declarat, în plenul reunit al Parlamentului, liderul social-democrat, Marcel Ciolacu.

"Suntem într-un punct critic, care necesită decizii pe măsură. PSD e cel mai responsabil și mai stabil partid din România. De aceea PSD trebuie să facă o alegere: vom continua să criticăm o guvernare ineficientă sau ne folosim priceperea și experiența pentru a opri prăbușirea și vom fi alături de români?

Trebuie să aplicăm măsurile PSD din prima zi. PSD știe să guvereze, a demonstrat-o întotdeauna, mai ales când am venit după dezastrul altor guvernări.

România are nevoie de un nou drum: în care statul are grijă de cetățeni, în care familiile cu copii sunt ajutate, care să aducă beneficii tuturor" a spus Ciolacu, citat de G4Media.

"România trăiește în sărăcie, foame și frig. S-a scumpit tot ce s-a putut scumpi. Avem un drum lung în față pentru a crește puterea de cumpărare.PSD va pune în aplicare din prima lună de guvernare pachetul social: vom crește alocațiile, pensiile, salariul minim.

M-am săturat să aud mereu că nu sunt bani pentru oameni. Vom aduce mai mulți bani la buget, dar și în buzunarele oamenilor. PSD a guvernat întotdeauna pentru oameni și așa va fi în continuare.

Trebuie să punem capăt haosului sanitar. A fost prea multă suferință, am pierdut prea multe persoane dragi. Acest lucru este inadmisibil, iar aici statul are o mare parte din vină.

Am venit la guvernare pentru că e momentul ca oamenii să audă în sfârșit tot adevărul.

Nu voi minți niciodată că am învins pandemia. Nu putem face asta și în niciun caz singuri, doar într-un partaneriat putem să ținem lucrurile sub control. Trebuie să dărâmăm zidul de ură între vaccinați și nevaccinați. Nu există români buni și români răi", a concluzionat liderul PSD.

 

 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus