Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-8°C

Oficial: Luni, 29 noiembrie este zi liberă în sistemul public. Minivacanță de 5 zile

Oficial: Luni, 29 noiembrie este zi liberă în sistemul public. Minivacanță de 5 zile

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat vineri, la începutul ședinței de guvern, că Executivul va adoptat proiectul prin care ziua de luni, 29 noiembrie, va fi declarată zi liberă, astfel încât să fie realizată o punte cu zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie. 

Elevii, copiii și profesorii din școlile și grădinițele publice vor avea o perioadă de 5 zile libere, incluzând weekendul. 

Avem trei puncte importante pe ordinea de zi. Proiectul de rectificare, prelungirea stării de alertă pe tot teritoriul României și stabilirea zilei de 29 noiembrie ca zi liberă”, a anunțat premierul, citat de digi24.ro

Ciucă spune însă că vor fi o serie de prevederi în legătură cu cei care nu vor beneficia de zi liberă, acolo unde este necesară continuarea activității. De asemenea, premierul le-a transmis miniștrilor să se asigure că vor putea asigura continuitatea la locul de muncă astfel încât fondurile care vor fi alocate astăzi prin rectificarea bugetară să ajungă la oameni, fiind necesare operațiuni pentru plata salariilor și pensiilor.

Comentarii

1 comentarii

Till Eulenspiegel

Acum 1 lună

Altfel spus: -Incepem lucrul printr-o pauza !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus