Vineri,
19.04.2024
Cer Senin
Acum
1°C

Se caută alergători pentru cursa de moși „Marea Moșmondeală”

Se caută alergători pentru cursa de moși „Marea Moșmondeală”

Cei care își doresc să se înscrie la Marea Moșmondeală pot face acest lucru în următoarele zile. Alergătorii vor avea de parcurs trei kilometri, distanță pe care vor avea artificii și muzică, iar banii vor merge către echipa de baschet în scaun rulant Zburătorii.

Din taxa de participare, în valoare de 100 de lei pentru adulți, respectiv 75 de lei pentru copiii sub 14 ani, jumătate din bani vor merge către echipa Zburătorii, cu care vor fi plătite deplasările baschetbaliștilor la competițiile din țară care se vor desfășura în 2022. Cei care nu se simt confortabili să participe la evenimentul public din Piața Mare pot să alerge oriunde doresc, până la 31 decembrie.

În schimbul celorlalți 50% din taxă, cei înscriși primesc un buff din polar roșu sau alb care poate fi purtat pe post de căciuliță, număr de concurs și o medalie confecționată de persoanele cu dizabilități de la Diakoniewerk.

Evenimentul va avea loc în 17 decembrie, de la ora 19, iar numărul de participanți va fi limitat. Accesul la start se poate face doar în baza certificatului verde.

Mai multe detalii despre ediția de anul acesta găsiți AICI.

Înscrierile se pot face direct AICI.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Zacuscă

Acum 2 ani

Aveti grija cu astea.... ca imediat vine politia globalista si va baga la zdup, ca imprastiati boli.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus