Marţi,
16.08.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Am mâncat la shaormeria preferată a adolescenților. Multă mâncare, cu puțini bani

Am mâncat la shaormeria preferată a adolescenților. Multă mâncare, cu puțini bani

Încă din vară am început să aud tot mai mult despre Shish Shaorma&Kebab, iar faptul că am cunoștințe care mergeau acolo aproape zilnic m-a convins zilele trecute să comand și eu de la ei. Nu c-aș vrea să stric finalul de la primul paragraf, dar ca să nu vă faceți speranțe vă spun totuși de pe acum că nu m-a dat pe spate. 

Pentru că, recunosc, nu aveam absolut niciun chef să ies din casă, am comandat de pe o aplicație de livrat mâncare. Am probat preparatele specifice - shaorma și kebab la farfurie- și singurul desert disponibil - baclava.

Comanda a ajuns mai repede decât preconizase aplicația. 

Am început cu kebab-ul de pui la care, pe lângă caserolă, primisem și o pită și o furculiță din lemn. Puiul era, din punctul meu de vedere, cam uscat și mult prea fraged, se sfărâma când băgam furculița în el. În rest, a fost un preparat destul de complex și sățios. Cartofii prăjiți din interior aveau vibe-ul ăla de cartofi făcuți la disc, iar restul ingredientelor erau proaspete și se complimentau reciproc. Per total, i-aș da un 8,5, m-a deranjat consistența puiului și faptul că erau prea multe sosuri.

Shaorma a fost altă poveste. Bună la gust, dar și mai îmbibată în sosuri decât kebabul. Iar faptul că era și încărcată până la refuz a făcut procesul de a o mânca cu atât mai dificil - am făcut sos peste tot, multe ingrediente căzute pe lângă și decizia ca, la final, să mănânc o parte din shaorma cu furculița. Îi dau nota 8, pentru toată mizeria pe care am făcut-o în jurul ei și pentru excesul de sos.

Baclavaua a fost în regulă. Mă așteptam să fie un pachețel cu diabet dar, surprinzător, a fost acceptabil de dulce și chiar am mâncat câteva bucăți una după alta, fără să simt nevoia să beau un bidon de apă după. 

Pe toate acestea am plătit 50 de lei - 21 de lei pe o shaorma mare, 20 pe kebab și 8 lei pe baclava. Shaorma se putea împărți fără probleme la două persoane. Probabil e faimoasă printre adolescenți, pentru că pe vremea mea, asta era mâncarea pe care o luam la 3 dimineața, după ce am luat orașul și cluburile la pas și muream de foame - multă mâncare cu puțini bani.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Matematicianul

Acum 8 luni

"Pe toate acestea am plătit 50 de lei - 21 de lei pe o shaorma mare, 20 pe kebab și 8 lei pe baclava." Dom'le, 21+20+8 mie-mi da 49. Dvs. cum v-a dat 50?
Raspunde

Poplacean

Acum 8 luni

1 leu ciubucul eagl 50
Raspunde

Pofticiosul

Acum 8 luni

Mancare multa si ieftina = mancare nesanatoasa. Sosurile alea cu arome sintetice dau tot gustul. Puiul e fad si congelat de ani de zile!
Raspunde

Nonick

Acum 8 luni

Incercati si vita-oaie, si neaparat falafel!
Raspunde

Popa

Acum 8 luni

Mancare mutlă cu bani putini? Aia e mancare care te umfla: adolescentii fac burta, adolescentele, colacei!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus