Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Trick-uri spectaculoase la ArenaJib

Trick-uri spectaculoase la ArenaJib

În așteptarea deschiderii oficiale a noului sezon de schi și snowboard la Arena Platoș Păltiniș, în weekend a avut loc primul concurs din această iarnă, un jib invitațional la care au participat unii dintre cei mai buni snowboarderi și freeschiori din România. Din zăpada produsă pentru pârtia Arena a fost amenajat un traseu de competiție cu două elemente, un straight rail de 6 metri și un spine de 2 metri înălțime. A fost primul contact cu zăpada pentru invitați, veniți din toate colțurile țării, extrem de motivați și cu trick-uri noi în arsenal, pe elementele specifice jibbing-ului. Pe o vreme superbă, concursul s-a întins pe aproape 2 ore, timp în care riderii s-au întrecut în trick-uri care mai de care mai spectaculoase. Iar pentru că Arena Jib a fost un concurs între prieteni, la fel s-a făcut și jurizarea, pe sistemul riders judging, unde într-un fair-play deplin sportivii s-au evaluat între ei, rezultând clasamentul final.



La finalul celor două ore de concurs, pe primul loc la clasa ski s-a situat ciucanul Antal Marton, urmat de colegul său Hollo Kalman, ultima poziție fiind ocupată de sibianul Alin Găvozdea. La snowboard a câștigat bistrițeanul Adrian Pop, urmat pe podium de Peter Tăpălagă și Peter Almași, ambii din Baia Mare. 
Sportivii au fost premiați cu produse de specialitate în valoare totală de peste 1000 de euro oferite de magazinul H2O și energizante Red Bull.

În cazul în care temperaturile nu se vor schimba în următoarele zile, instalațiile de producere a zăpezii vor lucra la capacitate maximă iar sâmbătă este probabil ca Arena Platoș Păltiniș să deschidă porțile noului sezon. Anunțul oficial va fi făcut în a doua parte a acestei săptămâni.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus