Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Un sibian va face închisoare pentru că a furat mai multe grinzi din lemn

Un sibian va face închisoare pentru că a furat mai multe grinzi din lemn

Un bărbat în vârstă de 31 de ani din Aciliu, județul Sibiu, va sta doi ani și nouă luni la închisoare, pentru că a furat mai multe grinzi din lemn și a condus fără permis.

Potrivit autorităților sibiene, bărbatul a fost reținut în seara zilei de 3 decembrie, în jurul orei 21, în baza mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au pus în aplicare mandatul emis pe numele bărbatului de către Judecătoria Sibiu, acesta fiind condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani și 9 luni pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În data de 11 februarie, sibianul și un alt bărbat au sărit gardul unei case din municipiul Sibiu și au furat de pe terasa locuinței persoanei vătămate mai multe grinzi din lemn, pe care le-au transportat la domiciliul unuia dintre hoți. Prejudiciul s-a ridicat la 2.000 de lei. Totodată, autoritățile au descoperit că sibianul a condus autoturismul fără să dețină permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat în cadrul Penitenciarului Aiud.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus