Luni,
24.01.2022
Innorat
Acum
-7°C

Informații la Aeroport: cât costă o cursă taxi către centru, Vâlcea, Deva ori Brașov

Informații la Aeroport: cât costă o cursă taxi către centru, Vâlcea, Deva ori Brașov

Reprezentanții Aeroportului Sibiu au afișat, spre ajutorul pasagerilor, o listă cu informații despre companiile de taxi din oraș, dar și costurile estimative către câteva destinații.

”Pentru a veni în sprijinul pasagerilor care sosesc la aeroportul sibian la orice oră, în zona de sosiri sunt afișate informații care cuprind datele de contact și tarifele practicate de către principalii furnizori de servicii de transport în regim taxi la nivelul orașului Sibiu, precum și distanțele și costurile aproximative spre principalele puncte din oraș, dar și spre localități din județele limitrofe”, se arată într-un comunicat remis pentru cititorii Turnul Sfatului.

Potrivit informațiilor afișate, costul unei curse cu taxiul din Aeroport este de 18 lei până în centru (6 km), de 21 de lei până în gară (7 km),  de 24 de lei până în centrul comercial din Șelimbăr (8 km) și de 27 de lei până în Muzeul Astra (9 km). În jur de 240 de lei ar trebui să coste o cursă până în Alba Iulia (80 de km), până la Râmnicu Vâlcea (100 de km) costul fiind estimat la 300 de lei. Până la Brașov (140 de km), costul unei curse ar fi de 420 de lei, față de 360 de lei până la Deva (120 de km).

Pe aceleași panouri informative a fost afișat și un cod QR cu ajutorul căruia poate fi accesată secțiunea de reclamații referitoare la taximetrele din Aeroportul Internațional Sibiu, se mai arată în comunicatul citat.

Sursa foto: Aeroportul Internațional Sibiu

Vizualizari: 1090

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Flo

Acum 1 lună

"Până la Brașov (140 de km), costul unei curse ar fi de 420 de lei, față de 360 de lei până la Deva (120 de km)" Apăi, ma duc la Deva daca-i măi ieftin :)))
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus