Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Surse: Măsuri de relaxare de Sărbători - fără mască pe stradă, programul magazinelor prelungit până la ora 23

Surse: Măsuri de relaxare de Sărbători - fără mască pe stradă, programul magazinelor prelungit până la ora 23

Potrivit surselor G4Media, guvernul Ciucă discută mai multe măsuri de relaxare cu ocazia sărbătorilor de iarnă, iar una dintre ele ar fi prelungirea programului magazinelor până la ora 23, în loc de ora 21 în prezent. De asemenea, petrecerile de Revelion ar putea fi permise până la orele dimineții.

În plus, obligativitatea măștii sanitare la exterior ar putea dispărea, cu excepția locurilor aglomerate și a piețelor.

Premierul Nicolae Ciucă a declarat, marți, că în această după-amiază va avea loc o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență (CNSU) unde vor fi analizate măsuri de relaxare în perioada sărbătorilor. Acesta a spus că „vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, să existe posibilitatea ca oamenii să circule”. De asemenea, este posibil ca masca să nu mai fie obligatorie în spațiile deschise care nu sunt aglomerate.

„Măsurile vor fi comunicate mâine. În această după-amiază avem o ședință a CNSU. Urmează să se analizeze toate aceste măsuri care mâine vor fi aprobate prin hotărâre de guvern.

Vom face în așa fel încât să evităm aglomerațiile în magazine, să existe posibilitatea ca oamenii să circule”, a declarat Nicolae Ciucă, citat de digi24.ro.

Premierul a spus că este analizată și posibilitatea ca masca să nu mai fie obligatorie în spațiile deschise, acolo unde nu este aglomerație.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Aci Duțu

Acum 2 ani

prostia pesedistă aduce valul 5
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus