Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Probabil cel mai bun burger din oraș. Acum și mai aproape de inima sibienilor

Probabil cel mai bun burger din oraș. Acum și mai aproape de inima sibienilor

De aproape două săptămâni, City Burger și-a mutat locația și mai aproape de centrul Sibiului, pe strada Avram Iancu, numărul doi, în inima orașului. Mutarea locației a venit și cu câteva schimbări ale meniului. Cunoscut în oraș pentru unii dintre cei mai buni burgeri, restaurantul vine acum în întâmpinarea sibienilor și cu o varietate de sortimente de pizza care merită încercate, spun reprezentanții localului.

De la finalul lunii noiembrie, City Burger s-a mutat într-o nouă locație. Și mai aproape de centrul orașului, restaurantul îi așteaptă acum pe sibieni într-un spațiu mai mare, cu o atmosferă relaxantă și cu o echipă de bucătari gata să satisfacă preferințele culinare ale clienților care îi trec pragul. Cu priveliște către Piața Mare a Sibiului, noul City Burger își propune să devină un popas pentru sibienii și turiștii care trec prin zona centrală a orașului.

„Este o zonă mai implicată din punct de vedere cotidian, o locație de care cu siguranță sibienii și turiștii care vin la noi în oraș se vor bucura. Este un spațiu mai mare unde oamenii au priveliște chiar către Piața Mare, una dintre cele mai de interes zone ale Sibiului”, descriu reprezentanții City Burger noua locație aleasă.

Nu doar burgeri

Noutatea nu constă doar în locație, ci și în diversificarea meniului. Pe lângă burgeri, reprezentanții localului au introdus acum și preparate italienești precum pizza sau panini.

La capitolul pizza, oamenii pot încerca mai mult de zece sortimente. Margherita, prosciutto, prosciutto e funghi, capriciossa, quattro formaggi, pollo fantasia, quattro carne sau pizza vegetariană sunt doar câteva exemple de pizza pe care le veți găsi la City Burger. Panini găsiți în trei variante, cu pui, cu vită sau cu pastramă.

„Am vrut să aducem ceva nou și, pe lângă burger, am introdus și pizza. Numele City Burger este asociat în general cu preparatul nostru principal, burger-ul, dar am vrut să aducem mai mult de atât și tocmai de aceea vrem să facem cunoscut oamenilor faptul că de acum înainte la City Burger pot mânca nu doar burger ci și pizza”, transmit reprezentanții locației.

Burger-ul poate fi servit în două variante, meniu sau single, iar ingredientul care îi dă savoare este carnea de vită Black Angus. La fel ca la pizza și aici alegerile sunt multiple, astfel încât să satisfacă gusturile și preferințele clientelei. Pe lângă toate acestea, puteți savura și salate fresh, preparate din ingrediente proaspete.

La City Burger, nu găsiți doar mâncare ci și o varietate de băuturi, de care vă veți putea bucura în zona de bar special amenajată. „Am ales să aducem în plus și o zonă de bar unde cei care doresc pot savura băuturile preferate”.

Locație pentru evenimente

Pe lângă aceste noutăți, administratorii City Burger anunță faptul că restaurantul poate fi rezervat pentru diferite evenimente private. Spațioasă, cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri și amplasată în centrul orașului, locația poate deveni un loc în care oamenii să petreacă cu prietenii sau cu familia.

„Cu această nouă locație ne-am gândit și la posibilitatea de a le oferi oamenilor un loc unde să-și organizeze diferite evenimente, fiind aproximativ 50 de locuri și spațiu destul de mult”, mai detaliază reprezentanții City Burger.

Peste puțin timp, îi veți întâlni și pe aplicațiile de comandat mâncare, dar până atunci vă invită să le treceți pragul în noua locație, pe care au pregătit-o și decorat-o special pentru a intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

De asemenea, îi puteți contacta la numărul de telefon 0770 602 907 și le puteți urmări activitatea pe pagina de facebook City Burger.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Aci Duțu

Acum 2 ani

n-ar fi fost deontologic să puneți semnul de publicitate? btw burgerii lor sunt sărați și uscați
Raspunde

Un client oarecare

Acum 2 ani

Super gustos! Din cele incercate de mine in Sibiu chiar e cel mai bun.
Raspunde

Contra

Acum 2 ani

Servesc si la pachet?
Raspunde

LIMBEAN ALEX

Acum 2 ani

Da ,se serveste si la pachet
Raspunde

Ssss

Acum 2 ani

Urmeaza tochitura si ciorbe si ii acolo.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus