Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
9°C

Mini-GHID despre cum să alegi cazinoul online unde să joci!

Mini-GHID despre cum să alegi cazinoul online unde să joci!

Înainte de a începe să te implici financiar în activitatea de gambler, este recomandat să îți acorzi o perioadă în care să faci mici cercetări. Principalele țeluri ar fi să afli care cazino este mai potrivit pentru tine, dar și care ar fi jocul sau care este lista de jocuri care ți-ar plăcea.

Primul lucru pe care trebuie să îl știi despre agenția unde ți-ai desfășura activitatea este dacă are licență din partea ONJN. Cele care au, își desfășoară activitatea legal, au platforme sigure și stabile, dar și achită dările sale și pe ale tale, la stat. Astfel, nu vei avea probleme și vei putea să îți revendici câștigurile ori de câte ori ai norocul de a le obține!

Ulterior, în funcție de câteva criterii bine alese, vei putea să consulți statistici asupra casinourilor unde ai putea să-ți faci cont. Te întrebi, poate, care sunt cazinourile de top din România? Răspunsul variază în funcție de nevoile, interesele și preferințele pe care le ai. Dacă un cazino este potrivit sau nepotrivit pentru unele persone, nu este o garanție că așa va fi și pentru tine.

Tocmai din acest motiv, este bine să ții cont de câteva elemente general valabile atunci când faci selecția. În funcție de ce îți place, alege operatorul care pare cât mai potrivit tie.

Ce să ai în vedere când alegi un cazino online licențiat?

Așa cum am menționat câteva rânduri mai sus, cel mai important lucru de care trebuie să te asiguri când alegi un cazino, este dacă el are licență din partea Oficiului Național al Jocurilor de Noroc. Ulterior, iată de ce să ții cont!

Jocurile pe care ți le pune la dispoziție

Înainte să îți faci cont la un operator online este bine să știi deja care sunt titlurile pe care ți le oferă, cu ce provideri are colaborări și la câte categorii de jocuri vei avea acces. La acest capitol va fi nevoie să fii atent la câteva detalii.

Contează ca jocurile pe care le are agenția, să fie pe placul tău, ca specificații tehnice, ca tematică, dar și ca tip. Spre exemplu, dacă îți plac cele de cărți, degeaba are agenția o poziție superioară în topori, dacă oferă doar păcănele.

Un alt lucru pe care să îl ai în vedere la acect capitol este dacă există mai multe versiuni ale jocului. Ar fi păcat să vezi același lucru la fiecare sesiune, mai ales dacă în altă parte ai putea să schimbi “decorul” ori de câte ori vrei.

Programul de fidelizare

Majoritatea cazinourilor online au diverse programe de fidelizare, care conțin un Pachet de Bun Venit, destinat noilor membrii. Multe dintre ele sunt axate pe păcănele, având Rotiri Gratuite, dar și o sumă de bani.

Există câteva excepții care ori la primirea jucătorilor, ori după ce ei și-au început activitatea, le dau posibilitatea să revendice și să folosească vouchere sau chiar și alte cadouri sau premii. Înainte să alegi o agenție, poți să arunci o privire asupra programului său de fidelizare, iar dacă ai destulă răbdare, îl poți compara.

Metodele de plată

Când este vorba de alegerea unui operator de jocuri de noroc este bine să ai în vedere cât mai multe aspecte, pentru a știi ce alegi și unde vei face viitoarele investiții. De pe lista cu detalii de studiat nu pot lipsi metodele de plată. Ele sunt cele care ajută la realizarea depunerilor și retragerilor, deci sunt direct răspunzătoare de cum îți vei face tranzacțiile.

Dacă nu ai deja o modalitate preferată, atunci alege una în funcție de specificațiile pe care le are:

  • În cât timp se realizează transferul?
  • Care este suma minimă/maximă pe care o poți depune/retrage?
  • Vor fi percepute taxe suplimentare, de către partea terță?

Dacă știi răspunsurile tuturor întrebărilor de mai sus și ții cont de criteriile de selecție menționate, vei alege un cazino cât mai potrivit nevoilor tale!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus