Vineri,
26.04.2024
Innorat
Acum
7°C

S-a deschis patinoarul din Sub Arini. Acces cu certificat verde, test PCR sau test antigen negativ

S-a deschis patinoarul din Sub Arini. Acces cu certificat verde, test PCR sau test antigen negativ

Patinoarul din Sub Arini s-a deschis ieri, 8 decembrie. Accesul persoanelor va fi posibil cu prezentarea certificatului verde de vaccinare sau de trecere prin boală, cu test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau cu prezentarea unui rezultat negativ al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore.

„Am deschis ieri și îi așteptăm pe oameni să ne viziteze. Accesul se va face în baza certificatului verde sau cu test PCR sau test antigen negativ”, transmit reprezentanții patinoarului.

Programul patinoarului este de luni până vineri între orele 11 și 21, cu câte o jumătate de oră pauză după fiecare serie. Sâmbăta și duminica patinoarul se deschide la ora 9:30.

Închirierea patinelor costă 10 lei, a antemergătorului 15 lei, iar intrarea tot 15 lei. Suprafața patinoarului este de 1.200 metri pătrați.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

Pieton

Acum 2 ani

Voi sunteţi întregi la minte??? Pentru miscare în aer liber cereţi ceferticat maro?? Nici masca nu mai e impusă în aer liber... Faliment grabnic şi plăcut vă dorim.

Raspunde

Flo

Acum 2 ani

E absurd sa mergi in parc, la patinoar, in aer liber, cu certificat sau test pe motiv ca ce? :) Dar si sa le doresti falimentul celor cu patinuarul e absurd... Cam care e vina lor?
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Pietonule

Acum 2 ani

Ai mintea strâmba
Raspunde

Stefi

Acum 2 ani

Nu, din păcate mulți dintre oamenii pe care îi vedem în jurul nostru nu mai sunt întregi la cap. Dar asta se întâmplă daca te uiți de dimineata până seara la digi 24 sau alte televiziuni mancatoare de.... acadele. Ajung sa creadă ca ei si sa spună ca ei. Cum spunea regretatul parinte Ioanichie Bălan in 1994 "Eu cu cei care au televizor in casă, nu am ce discuta. Întâi vă aruncați tv-ul la lada de gunoi și apoi discutăm". Câtă dreptate avea. A luat-o lumea razna. Sunt mulți care, fiind influențați de mass-media, au lăsat deoparte orice fărâmă de conștiință și au ales ca scop in viață nu combaterea bolii, ci combaterea nevaccinatilor. Vor sa ne stârpească din viața publică, să nu mai mergem nicăieri, sa fim nevoiți să ne facem propriu patinoar in curtea casei, să fim eliminați din piețe, din târguri de crăciun, din biserici. Voi cei care va regăsiți, să țineți minte un lucru: viața nu iartă. Dacă vă veți alătura guvernului criminal in nebunia lor de a eradica nevaccinati din viața publică, mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor întoarce impotriva voastră fiindca adevărul are intotdeauna tendința de a ieși la iveală. Cu toate eforturile guvernului și mass-mediei de a ține atâtea chestii secrete, ele tot se vor afla și vă veți da seama cât de penibili ați fost când i-ati sustinut.
Raspunde

Trotineta

Acum 2 ani

Crezi că le pasă lor că sunt proști? Vacciniștii ăștia sunt aceiași tembeli care s-au înghesuit să-i țină 2 mandate la Cotroceni pe Băsescu și Iohannis (pe primul l-au mai și salvat de 2 ori de la suspendare). Desigur, dacă-i întrebi acum nici usturoi n-au mâncat nici gura nu le miroase, toți absolut îți vor spune că ei n-au fost la vot. Proști, proști, da-s proștii noștri. Ce să facem cu ei?
Raspunde

Stefi

Acum 2 ani

Simplu. E nevoie de sfat popular si tribunal popular.
Raspunde

Teo

Acum 2 ani

Se instaureaza incet si sigur dictatura!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus