Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

PSD Sibiu: Daniela Cîmpean și PNL Sibiu, împreună cu USR Sibiu, l-au girat pe inculpatul Iordănescu

PSD Sibiu: Daniela Cîmpean și PNL Sibiu, împreună cu USR Sibiu, l-au girat pe inculpatul Iordănescu

Doamna Cîmpean a fost însoțită, aproape tot timpul, la majoritatea întâlnirilor publice, de domnul Iordănescu. Inclusiv la multe din ședințele de Consiliu Județean, domnul Iordănescu stătea de-a dreapta doamnei Cîmpean, pentru a o consilia.

Doamna Cîmpean și-a asociat imaginea și l-a susținut în mod public pe domnul Iordănescu, inclusiv după ce acesta a fost dovedit, prin sentință judecătorească, ”turnător” al Securității comuniste.

Cîmpean Daniela, împreună cu consilierii județeni PNL,  l-au propus pe fostul colaborator al Securității, actualmente inculpat și reținut preventiv pentru 24 de ore, pentru a face parte din Comisia de selecție a membrilor Consiliilor de Administrație ale Aeroportului Internațional Sibiu RA și Societății Drumuri și Poduri SA. 

Anul acesta, doamna Cîmpean a susținut, în ședința ordinară de Consiliu Județean din data de 27 mai, o întreagă pledoarie în favoarea domnului Iordănescu, afirmând că ea, împreună cu toți consilierii județeni ai PNL, îl susțin și și-l asumă pe domnul Iordănescu. Tot în acea ședință, reprezentanții USR au criticat numirea domnului Iordănescu, iar la vot au fost 13 voturi ”împotrivă”, printre care și ale consilierilor județeni PSD, și două ”abțineri”. Una dintre ele a fost a domnului Grigore Popescu, singurul consilier județean PNL care a îndrăznit să nu execute ordinele doamnei Cîmpean.

Duplicitatea celor de la USR a fost dovedită în ședința ordinară de Consiliu Județean din 24 iunie, la punctul 12 de pe ordinea de zi, privind declanșarea procedurii de selecție a membrilor Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu R.A. Atunci, consilierii USR nu au mai avut nicio problemă cu faptul că domnul Iordănescu face parte din comisia de selecție și urmează să analizeze și să evalueze candidații pentru funcțiile respective, votând ”pentru”. Singurii care au fost constanți și au votat împotriva posibilității ca domnul Iordănescu să aibă mână liberă în comisie au fost consilierii județeni PSD Sibiu. Inclusiv în procesul verbal al ședinței a fost consemnată luarea de poziție a liderului de grup al consilierilor județeni PSD, doamna Laura Barac.

Afirmațiile noastre sunt susținute de procesele verbale ale ședințelor de consiliu, postate și pe site-ul Consiliului Județean Sibiu.

Referitor la Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană, este inutil să detaliem eșecul evenimentului pentru care au fost cheltuiți foarte mulți bani publici, presa sibiană și cea centrală relatând pe larg toate derapajele. Și în acest proiect doamna Cîmpean și l-a asumat public pe domnul Iordănescu, apărând la toate evenimentele din cadrul proiectului la braț cu acesta.  

Având în vedere faptul că sunt acuzații grave ale procurorilor referitoare la instituții din subordinea Consiliului Județean, dar și acuzații de delapidare de fonduri în cadrul programului Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană, lucru extrem de grav, îi cerem doamnei președinte Daniela Cîmpean să iasă public, de urgență, să explice de ce și l-a asumat, l-a susținut și a mers până în pânzele albe alături de domnul Iordănescu, deși omul era dovedit ca fost colaborator al Securității comuniste și gestionase în mod dezastruos programul Sibiu – Regiune Gastronomică Europeană.

Organizația Județeană PSD Sibiu

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Kramnik

Acum 5 luni

Scurta recapitulare a conflictelor doamnei Campean: Domnul Faraon dat afara din PNL(partidul intrerpinzatorilor), Domnul Dotcos dat afara de la Cj SIbiu, Domnul Tischer dat afara de la Aeroport, domnul Bors demis de la Biblioteca Astra, domnul Bottesch dat in judecata , domnul Cindrea dat in judecata. Oare chiar toti astia sa fi fost incapabili , incompetenti, hoti, banditi si, numai domnul Iordanescu sa fi fost Icoana corectitudinii Jud. Sibiu. Eu zic ca PSD Sibiu e prea bland , trebuie ca "Lady Macbeth " sa se uite in oglinda si sa lasa locul altcuiva.
Raspunde

Manipulezi

Acum 5 luni

Amesteci lucrurile. Ca sa distragi atentia de la faptul ca Iordanescu a trait f bine si pe vremea cu Botes si Cindrea.
Raspunde

Turcan

Acum 5 luni

Mare lucru dacă nu cade Daniela Câmpian după Iordănescu
Raspunde

Togdan Brif

Acum 5 luni

https://www.turnulsfatului.ro/2021/11/25/daniela-cimpean-noi-nu-avem-nevoie-la-sibiu-de-sustinerea-psd-ului-dar-la-ultima-sedinta-psd-si-pnl-au-votat-impreuna-187189
Raspunde

Kokos

Acum 5 luni

Parca psd+pnl=love , zise klaus . Acum cum e ? pesedeul e la putere sau e in opozitie , ca vad ca isi ataca mereu noii aliati?Cum e penelistilor , mai inghititi multe de la pesedisti , slaboilor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus