Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Taximetrist sibian agresat de clienți, azi-noapte

Taximetrist sibian agresat de clienți, azi-noapte

Un taximetrist sibian a sunat azi-noapte la 112 după ce a fost agresat fizic de doi bărbați pe care îi transporta. 

Bărbatul a povestit că ar fi fost lovit de clienți și a depus plângere la poliție împotriva lor. Din primele informații, se pare că aceștia ar fi cerut să fie transportați de la Prislop la Sibiu și înapoi, nedorind să îi dea banii taximetristului pentru cursă. 

Apelul la 112 a fost făcut la ora 4:21. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violente, cercetările fiind continuare de către polițiștii Secției nr 1 Poliție Rurală Șelimbăr, anunță Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Rostogan

Acum 2 ani

Vajnicii concetateni din Prislop nu se dezmint,,!
Raspunde

Imputitiiii

Acum 2 ani

Dar pe ei, taximetristii, cand agreseaza clientii cine ii sanctioneaza?
Raspunde

Testati psihic

Acum 2 ani

Ar trebui ca cel putin o data pe an sa se efectueze teste psihologice care sa determine daca mai pot exercita aceasta meserie... Iei taxiul si te trezesti ca esti hartuit/a sau abuzat/a sexual... Sau urmarit/a pana la domiciliu de catre un psihopat pe post de taximetrist
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus