Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Un hoț a fost prins chiar de păgubit. L-a bătut cu pumnii și a încercat să fugă

Un hoț a fost prins chiar de păgubit. L-a bătut cu pumnii și a încercat să fugă

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de poliție, fiind cercetat penal pentru tentativă la tâlhărie calificată și amenințare. A încercat să fure bunuri din mașina parcată într-o curte din Șura Mare, moment în care a fost surprins de păgubit. Hoțul l-a lovit pe proprietarul mașinii și a încercat să fugă, fără succes.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr l-au reținut ieri pe făptaș, pentru 24 de ore. Potrivit autorităților, incidentul a avut loc în 6 decembrie, în jurul orei 23. Bărbatul ar fi pătruns prin efracție în curtea unei case din localitatea Șura Mare și apoi în interiorul unui autoturism parcat în curte, neasigurat, cu scopul de a sustrage bunuri. Fiind surprins de persoana vătămată în interiorul autoturismului, hoțul l-a lovit cu pumnul în zona feței încercând să scape, dar a fost urmărit și imobilizat de victimă în fața porții, unde au rămas până la sosirea organelor de poliție. 

Bărbatul urmează a fi prezentat în cursul acestei zile Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunerea de arestare preventivă.  

Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Șelimbăr continuă cercetările. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

John doe

Acum 2 ani

Pacat ca hotul nu si-a rupt o mana sau vreo 4 degete in cadere, pana sa apara politia ;)
Raspunde

Rostogan

Acum 2 ani

Daca ne uitam la numeroase hotarari judecatoresti din ultimul timp, probabil lucrurile se vor termina cam asa: Hotul: tentativa de furt, 1 an si 2 luni cu suspendare. Poprietarul: sechestrarea de persoane + tulburarea linistii si ordinii publice: 3 ani si 8 luni inchisoare cu executare plus daune morale de 57000 lei catre prea-cinstitul hot.

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus