Joi,
19.05.2022
Acum
0°C

Trei elevi testați pozitiv pentru virusul SARS CoV 2 au fost raportați în ultimele 24 de ore

Trei elevi testați pozitiv pentru virusul SARS CoV 2 au fost raportați în ultimele 24 de ore

Marți, 14 decembrie, din cauza îmbolnăvirilor de COVID, încă 86 elevi învață în sistem online. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Sibiu raportează alți trei elevi testați pozitiv pentru virusul SARS CoV-2.

Doi dintre elevii testați pozitiv sunt din ciclul gimnazial și învață la Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu și la Școala Gimnazială Nr. 8 Sibiu. Cel de-al treilea elev este licean și învață la Liceul Tehnologic „Henri Coandă” Sibiu.

Lista cu clasele ce au cursurile suspendate începând cu 14 decembrie poate fi vizualizată pe pagina ISJ Sibiu – www.isjsb.ro, la secţiunea „Lista unităților școlare şi a claselor cu activitate online”.

De la reînceperea semestrului I al anului școlar 2021 – 2022, un număr de 57 cadre didactice și 190 de preșcolari și elevi au fost confirmaţi pozitiv la virusul SARS-CoV-2.

În județul Sibiu un număr de 365 de preșcolari și elevi (0,55%), din cei existenți în unitățile de învățământ, au desfășurat orele în sistem online.

Sursa Foto: Arhiva TS

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus