Sâmbătă,
20.07.2024
Partial Noros
Acum
30°C

Un sibian, desemnat cel mai frumos bărbat din România, va reprezenta țara la Mister Global în Thailanda

Un sibian, desemnat cel mai frumos bărbat din România, va reprezenta țara la Mister Global în Thailanda

Bogdan Nicolae Brînzoi, desemnat cel mai frumos bărbat din România în 2019, este primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumuseţe şi va reprezenta ţara noastră în februarie 2022 la competiţia Mister Global, în Bangkok - Thailanda.

El va trebui să demonstreze nu doar că are un trup de invidiat, dar şi o minte sclipitoare şi este cu adevărat un gentleman.

"Mă bucur că sunt primul român care participă la două concursuri de Grand Slam de frumuseţe. (...) Este destul de provocator pentru mine, pentru că lucrez într-o companie multinaţională. Mă pregătesc la sală, dar urmez şi cursuri de teatru. Eu cunosc două limbi străine, spaniola şi engleza, şi este important pentru că la concurs o să fiu cu mai mulţi candidaţi de alte naţionalităţi şi trebuie să relaţionez cu ei, inclusiv pe reţelele de socializare, unde sunt monitorizat. Deci practic am intrat în atmosfera concursului din momentul în care am fost desemnat să particip", a declarat, pentru AGERPRES, Bogdan Nicolae Brînzoi.

Născut la Sibiu, acesta a absolvit studiile universitare la Madrid, iar de câţiva ani s-a întors în România şi lucrează în prezent la Bucureşti, ca analist de vânzări, într-o companie multinaţională, dar şi ca model.

Dorinţa lui Bogdan este să aducă primul titlu de Mister Global în România şi pentru aceasta se antrenează zilnic, ţine o dietă echilibrată şi urmează chiar şi cursuri de actorie. Bogdan se pregăteşte pe Zoom cu un antrenor din America Latină. La Sibiu, el beneficiază de sprijinul antrenorului Ştefan Florin Cosovanu, recunoscut pentru rezultatele sale din domeniul culturismului.

Implicat în campanii umanitare, Bogdan va juca rolul lui Moş Crăciun pentru copiii bolnavi, proveniţi din familii sărace, internaţi într-un spital din Capitală, în cadrul unei acţiuni desfăşurate cu un ONG.

"Sunt ambasadorul unui brand care se ocupă de copiii din spitale, care sunt defavorizaţi, iar noi ducem alimente, jucării. O să fiu şi Moş Crăciun pentru copiii dintr-un spital din Bucureşti. Pentru mine este o plăcere să pot să ajut şi încerc să ofer şi din energia mea pozitivă", a mai spus Bogdan Nicolae Brînzoi.

Acesta a renunţat la fotbal, în urma unei accidentări, şi recunoaşte că pasiunile sale sunt moda şi lectura. Pentru tânărul care a lăsat Spania şi s-a întors în ţara natală, a reprezenta România la un concurs mondial este un vis împlinit.

"De mic mi-am dorit să reprezint ţara la ceva important. Asta a fost dorinţa mea. Pe urmă, toate s-au aliniat în timp, lucrând în domeniul modeling-ului, făcând mult sport, îngrijindu-mă, ieşind la evenimente, toate acestea m-au ajutat. Cât timp am fost în Spania, am jucat o perioadă şi fotbal, dar m-am lăsat după o accidentare. Mie mi-a plăcut moda de mic, dar citesc foarte multe cărţi. Lectura îţi creează creativitate şi cred că este foarte important în viaţă să citeşti, chiar şi la genul acesta de concursuri. De exemplu, la concursul Mister Supranational din Polonia, au fost arhitecţi, medici, ingineri, intelectuali. Eu cred că toate pornesc de la educaţie", afirmă Bogdan Nicolae Brînzoi.

În opinia sa, bărbatul perfect înseamnă nu doar unul frumos, ci mai ales inteligent şi altruist.

"Definiţia mea pentru ceea ce înseamnă bărbatul perfect este un mix din ce se caută la acest concurs, un ambasador al brandului şi aici concurenţii sunt integraţi în funcţie de personalitate, încredere, intelect, eleganţă, proces de gândire, aptitudine de prezentare şi un aspect fizic plăcut. Ca şi rezumat, eu cred că este foarte important să ai un aspect fizic plăcut, dar este mai important să îţi dezvolţi partea intelectuală. Din atitudine porneşte totul, din interiorul tău. Dacă tu eşti pregătit intelectual, spiritual şi din toate punctele de vedere, asta te face să fii pregătit şi pe exterior. Eu ştiu că imaginea contează, dar contează mai mult inteligenţa, altruismul, definiţia bărbatului perfect este mai complexă, din punctul meu de vedere", a subliniat Bogdan Nicolae Brînzoi.

Îndrăgostit de România, Bogdan a colaborat cu numeroşi creatori de modă şi a apărut în reviste renumite precum Schon! Magazine, Vogue, Cosmopolitan.

Acum, tânărul se pregăteşte nu doar să se prezinte pe sine, ci să promoveze cultura şi turismul din România la Mister Global. În modă, designerul lui preferat este Tom Ford.

Bogdan a câştigat în 2019 concursul Mister România şi astfel s-a calificat la Mister Supranational, un concurs de frumuseţe masculină de Grand Slam care a avut loc în Polonia (Katowice).

Acum, Bogdan se pregăteşte să facă faţă probelor de la Mister Global, care vor presupune nu doar prezentarea de modă, lenjerie intimă, dar şi probe sportive, chiar şi sport extrem şi promovarea de branduri.

De fiecare dată când vine la Sibiu, Bogdan se antrenează în una dintre cele mai dotate săli de fitness şi bodybuilding, unde se pregătesc campioni din domeniu.

Administratorul sălii de la Sibiu, Nicolae Lup, spune că Bogdan Nicolae Brînzoi este "un exemplu de perseverenţă, modestie şi patriotism'' şi este încrezător că va reprezenta cu succes România la Mister Global. 

(Agerpres/Sursa foto: Bogdan Nicolae Brînzoi / Arhiva personală)

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

Coco chanel

Acum 2 ani

Cam efeminat...

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus