Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-3°C

Aproximativ 600 de copii, din tot județul, participă la Cupa Moș Crăciun la fotbal, începând de vineri

Aproximativ 600 de copii, din tot județul, participă la Cupa Moș Crăciun la fotbal, începând de vineri

Asociația Județeană de Fotbal Sibiu, cu sprijinul Primăriei Sibiu, organizează în perioada 17-19 decembrie Cupa Moș Crăciun la fotbal.

Evenimentul este găzduit de sala de sport a Liceului Teoretic ”Constantin Noica” din Sibiu și adună la start aproximativ 600 de copii, din tot județul.

”Este un turneu cofinanțat de Primăria Sibiu care se află la prima ediție, dar pe care ne dorim să-l dezvoltăm și să-l transformăm într-o tradiție”, a declarat pentru Turnul Sfatului Ioan Duma, președintele AJF Sibiu.

La Cupa Moș Crăciun participă jucători cu vârsta cuprinsă între 5- 12 ani legitimați la cluburile afiliate la AJF Sibiu, în total este vorba despre aproximativ 600 de sportivi de la zece cluburi.

La final, toți participanții vor primi premii din partea organizatorilor.

”Se vor înmâna diplome de participare copiilor, nu există clasament, nu se contabilizează rezultate, iar cluburilor li se va oferi câte o cupă pentru participare. Pe lângă acestea, AJF Sibiu a pregătit câte un cadou fiecărui jucător pe care le va aduce duminică însuși Moș Crăciun”, a mai spus Ioan Duma.

Foto: Liceul Teoretic ”Constantin Noica”

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 860

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus