Marţi,
05.07.2022
Cer Senin
Acum
24°C

DGASPC: În 21 decembrie are loc Bazarul de Crăciun. Fondurile strânse vor merge către copiii și adulții din structură

DGASPC: În 21 decembrie are loc Bazarul de Crăciun. Fondurile strânse vor merge către copiii și adulții din structură

În 21 decembrie între orele 10.00 și 18.00 reprezentanții DGASPC Sibiu anunță organizarea Bazarului de Crăciun. La produsele din bazar au lucrat cu dăruire copii și adulți din structura instituției.

„Chiar și în această perioadă plină de provocări, atmosfera de Crăciun ne este alături, cu duioșie, bucurie și ne aduce aminte că cel mai bine ne este împreună, iar propunerile noastre de cadouri frumoase, cu suflet și sens, cumpărate în tihnă poartă cu ele multă bucurie. Veți găsi lucruri frumoase, lucrate din lână, lemn, de copiii, adulții și pedagogii noștri, decorațiuni de sezon din materiale naturale”, spun reprezentanții instituției.

Toți cei care vor vizita bazarul și vor cumpăra articole realizate manual în ateliere pot sprijini adulții și copiii din centre.

„Bazarul de Crăciun este cel mai important eveniment al sezonului de iarnă. Prilej de exersare a spiritului comunitar. Bazarul reunește entuziasmul dar și efortul pedagogilor, adulților și copiilor de a pregăti cu migală obiecte făcute de mână în spiritul Crăciunului și de a împărtăși bucuria Sărbătorii Nașterii Pruncului alături de familia centrului, prieteni și de toți cei care înțeleg să se bucure în tihnă și să dăruiască din suflet”, mai spun cei de la DGASPC.

Fondurile strânse din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale, necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie.

Bazarul are loc în data de 21 decembrie între orele 10.00 și 18.00 în Piața Habermann, str. Radu Stanca, Sibiu, Romania, 550170 (spatiu exterior).

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Raluca Budușan

de Raluca Budușan

Sănătate, Educație
Telefon:
0766 905 671

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus