Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

La Turn, restaurantul cu cea mai frumoasă priveliște din Sibiu, atât spre Piața Mare, cât și spre Piața Mică

La Turn, restaurantul cu cea mai frumoasă priveliște din Sibiu, atât spre Piața Mare, cât și spre Piața Mică

Când vorbim despre restaurantul La Turn, vorbim despre unul dintre cele mai vechi localuri ale orașului, o emblemă istorică a turismului sibian. Situat în centrul istoric al Sibiului, într-una din cele mai vechi clădiri, restaurantul „La Turn” este un loc care cu  greu poate fi trecut cu vederea de sibienii sau de turiștii care vin să ne viziteze orașul. Acum, în apropierea sărbătorilor, reprezentanții restaurantului îi invită pe oameni să petreacă clipe de calitate într-una dintre clădirile cele mai vechi ale orașului, cu o încărcătură istorică aparte.

Situat în inima orașului, La Turn se individualizează prin designul adus în actualitate, dar în același timp păstrează și elementele istorice care se oglindesc în detaliile din lemn masiv din interior. Capacitatea localului este de peste 100 de persoane, restaurantul fiind împărțit în trei saloane și un bar modern. De-a lungul timpului, La Turn s-a adaptat schimbărilor și a reușit să țină pasul cu preferințele gastronomice ale clienților care i-au trecut pragul.

Vedere spre Piața Mică și spre Piața Mare

Mai mult decât detaliile interioare, la Turn se diferențiază și prin cele două terase de care dispune, una cu priveliște spre Piața Mare a Sibiului, cealaltă cu priveliște spre Piața Mică și Podul Minciunilor.

„În zilele călduroase de vară, sibienii sau turiștii care trec pe la noi au astfel două variante. Pot alege să-și savureze băutura sau să ia masa la una dintre cele două terase, în funcție de preferințele fiecăruia. De asemenea, iarna sau toamna, priveliștea din interior este una le fel de frumoasă”, spun reprezentanții La Turn.

Meniu diversificat, cu preparate pentru toate gusturile

După ani de activitate, meniul s-a adaptat cerințelor clienților și a ajuns la o variantă cât mai diversificată, în încercarea de a satisface gusturile unui număr cât mai mare de persoane. În meniu se regăsesc preparate specifice micului dejun, aperitive și gustări, feluri principale, dar și deserturi. La Turn, veți găsi de la mâncare pregătită în stil tradițional precum farfuria boierească cu ciolan de porc, iahnie de fasole și castraveți murați, până la preparate mediteraneene cu fructe de mare.

Toate preparatele meniului sunt apreciate, dar vedetele sunt pieptul de pui cu sos de trufe, gorgonzola și cartofi steakhouse cu parmezan și farfuria cu mușchi de vită pregătit în stil ciobănesc. „Sunt două preparate care sunt adesea cerute de clienți și mereu am avut un feedback extraordinar din partea lor”, mai arată reprezentanții localului.

Sărbători „La Turn” 

În noaptea dintre ani, sunteți așteptați împreună cu prietenii sau cu familia să petreceți o seară memorabilă în inima Sibiului.  Reprezentanții restaurantului pregătesc o seară deosebită în care atmosfera de sărbătoare și voia bună vor fi pe primul loc. Prețul este de 290 de lei de persoană, iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0727 528 876.

Totodată, capacitatea mare a localului îi permite să organizeze și diverse evenimente. Așa că, dacă sunteți în căutarea unui loc în care să petreceți un eveniment special, La Turn este o variantă pe care o puteți lua în calcul.

Pe cei de La Turn îi găsiți În Piața Mare, lângă Turnul Sfatului, pe pagina de facebook La Turn, sau la numărul de telefon 0727 528 876.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

5 comentarii

Munteanu

Acum 5 luni

Ce folos , daca vor certificat verde...
Raspunde

Aci Duțu

Acum 5 luni

toți vor, c-așai legea
Raspunde

Rob

Acum 5 luni

Cam toți vreau. Nu că așa cred, așa se impune. Nu prea au de ales.
Raspunde

Nu-i bai!

Acum 5 luni

Restaurantele nu pierd nimic, pt ca aia care nu vor sa-si faca certificat verde nici macar nu calca ppe acolo, indiferent ca e sau nu e pandemie.. Se duc doar la proteste si au in desaga pita, slana , branza si ceapa/praz si mananca pe banci, in parcuri. Sosocarii si hAURistii sunt niste nespalati care nici macar nu stiu sa manance cu furculita si cutit. Ce sa caute aia in restaurant?
Raspunde

Poplacean

Acum 4 luni

pita,slana,brinza,ceapa meniu traditional romanesc,daca e si bio e super de ce nu?

Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus