Miercuri,
25.05.2022
Acum
0°C

Ce facem în weekend? Alergăm la Marea MoșMondeală și mergem la cinema

Ce facem în weekend? Alergăm la Marea MoșMondeală și mergem la cinema

Finalul de săptămână aduce la Sibiu mai multe evenimente de care ne putem bucura. Participăm la ateliere de creație cu tematică de Crăciun, mergem la film și la cinema și alergăm la Marea Moșmondeală.

Vineri, 17 decembrie

La „Pizza by Tango” puteți savura o pizza caldă și aromată alături de cei dragi. Puteți să vă creați pizza exact așa cum vă place – cu de toate, în combinații inedite, de post, alături de un tiramisu delicios ca desert. Puteți savura pizza preferată pe terasa de la Tango  sau o puteți comanda direct acasă, cu livrare gratuită.

De la ora 18, Casa de Cultură Cisnădie prezintă spectacolul „Sunt un Orb”, un spectacol în care  Horațiu Mălăele combină perfect inteligența și umorul, pune în valoare întreaga sa măreție și carismă, garantează emoții imprevizibile: lacrimi, tristețe, surâs, burlesc, fantezie. Mai multe detalii găsiți aici.

Tot de la ora 18, la Teatrul Gong Sibiu are loc spectacolul „Misterele magiei”. Acesta se adresează copiilor cu vârsta de peste 5 ani și prețul biletului este de 12 lei.

Ediția a patra a evenimentului „Marea Moșmondeală” se desfășoară în acest weekend la Sibiu, de la ora 19. Cursa este necronometrată, cu artificii și muzică pe traseu, iar scopul acesteia este de a susține deplasările echipei de baschet în scaun rulant Zburătorii la competițiile de sport din țară desfășurate în 2022. Locul de întâlnire este târgul de Crăciun din Sibiu.

Tot în acest sfârșit de săptămână, sunteți invitați la CineGOLD pentru a vedea cele mai noi filme apărute. „Omul-Paianjen: Niciun Drum Spre Casa”, „Spencer” „Resident Evil: Bun Venit in Raccoon City”, „Poveste din Cartierul de Vest”  sau „Casa Gucci” sunt doar câteva dintre filmele pe care le puteți viziona în acest sfârșit de săptămână la CineGOLD. Programul complet pentru weekend îl găsiți aici.

Sâmbătă, 18 decembrie

De la ora 10, la Teatrul Gong are loc „Atelierul de Creat Povești - „Poveste de Crăciun”. Micii artiști vor învăța tehnica de pictură pe ceramică și își vor putea spune propria poveste de Crăciun într-un mod inedit – pictând-o pe o cană.

În acest weekend, puteți participa la Târgul de Crăciun de la Hosman. Vă așteaptă un program și variat, cu produse deosebite din Valea Hârtibaciului și cu atmosferă de Crăciun în incinta bisericii fortificate. Mai multe informații găsiți aici.

La Șura Culturală Gușterița se desfășoară un recital de Crăciun, cu muzică clasică. Mai multe detalii găsiți aici

Duminică, 19 decembrie

La ora 14, la Târgul de Crăciun, Florin și Patricia Thomits pregătesc un concert cu colinde de Crăciun. Mai multe detalii despre eveniment găsiți aici.

Cătălina Leonte și Michael Ahlin, membrii formației suedeze Lost Domain, sunt invitații speciali ai ediției din 2021 a proiectului Piano Rocks care începe de la ora 19, la Centrul Cultural Ion Besoiu. Informații despre eveniment găsiți aici

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Adina Torop

de Adina Torop

Reporter Speciale

adina@turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus